Daniel Koster
Daniel Koster Apple 23 dec 2016

Check de voortgang van de Apple Campus 2 in deze unieke timelapse

Apple is nu al een geruime tijd bezig met het bouwen van hun nieuwe hoofdkwartier, de Apple Campus 2. Nu dat project meer gestalte begint te krijgen merken we dat het gebouw ons meer begint te imponeren. De UFO-achtige constructie ziet er dope uit.

De voortgang van de Apple Campus 2

Dat valt met name op als je ziet hoe het project over de afgelopen maanden heen is veranderd. Een half jaar geleden begon het al ergens op te lijken, maar nu begin je pas écht te zien wat voor een uniek gebouw Apple aan het bouwen is.

Het idee is dat het gebouw volgend jaar in gebruik wordt genomen. Wanneer je het einde van de video ziet lijkt het erop dat deze doelstelling wordt gehaald. Denk even de graafmachines weg, wat groen erbij en natuurlijk dertienduizend mensen en je bent er wel.

Kost wat, maar dan heb je ook wat

Dronepiloot Matthew Roberts is de creatieveling achter de beelden die goed in kaart brengen hoe het er nu met de Apple Campus 2 voor staat. Het gebouw kent onder andere een theater, tunnel, parkeergarages en natuurlijk ontzettend veel werkplekken. Geen wonder dat er bijna vijf miljard euro voor is begroot. Vet!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Check de voortgang van de Apple Campus 2 in deze unieke timelapse
Sluiten