Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 feb 2018

Tinybuild brengt een zestal games naar de Nintendo Switch

Het moge inmiddels wel duidelijk zijn: de Nintendo Switch is één van onze favoriete platformen om op te gamen. Of we de console nu op de televisie aansluiten of hem onderweg meenemen, het is een fijne console om op te gamen. Dat komt met name door het aanbod van games. Met Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild heb je twee echte toppers, maar gelukkig valt er daarnaast ook genoeg te beleven. Iets dat in 2018 lijkt door te gaan. Steeds meer uitgever brengen games uit op de Nintendo Switch. Zo ook de uitgever Tinybuild. Zij komen voornamelijk met geinige, kleinere games, die soms dik de moeite waard zijn. Dit jaar gaan zij zes van hun games uitbrengen.

Tinybuild en Punchclub

Tinybuild is een relatief kleine uitgever, die voornamelijk diverse indiegames uitgeeft. Ze zijn niet allemaal even boeiend, maar met Punchclub hebben we een game te pakken die we zeker kunnen aanraden. Het is een simulatiegame, waarbij jij een amateur bokser speelt. Jij moet hem trainen en hem vaardigheden leren om hem zo de beste bokser te maken. Tijdens dat avontuur krijg je meer dan eens een paar keuzes voorgeschoteld en moet jij bepalen wat het meest handige is. Het is een game waar je heel wat uurtjes plezier uit kunt halen en is ideaal om mee te nemen. Punchclub moet in mei op de Nintendo Switch uitkomen.

Tinybuild

De andere games zijn:

The Final Station, komt deze maand
Clustertruck, komt in maart
Party Hard, komt deze zomer
Streets of Rogue, komt dit jaar
Hello Neighbor, komt ook dit jaar

Tinybuild

Uit dit lijstje is Streets of Rogue nog het meest interessant. Het is een actie-RPG, warbij de omgevingen willekeurig worden gemaakt. De game is nu al in Steam Early Acces en daar wordt hij heel goed ontvangen. Hopelijk wordt die game dus ook de moeite waard. Hierboven een screenshot van Streets of Rogue. Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Bezoek dan ons handige dossier.

Reageer op artikel:
Tinybuild brengt een zestal games naar de Nintendo Switch
Sluiten