Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 11 jun 2014

Tip: Zo krijg je het volledige WK-schema in je Google-agenda

Kunnen jullie ook niet wachten totdat morgen de WK 2014 beginnen? Omdat ze bijna van start gaan zal WANT de aankomende dagen WK-gekleurd zijn. Denk aan apps, tips en voorspellingen aan de hand van big data. We starten vandaag met een top tip. Heb je bijvoorbeeld al handmatig de wedstrijden in je agenda gezet die je graag wilt volgen? Nog niet? Goed zo! Met deze simpele handleiding zet je eenvoudig alle wedstrijden in je Google-agenda. Go!

1. Ga eerst naar de webversie van je Google-agenda. Aan de linkerkant van de agenda kun je ‘Andere agenda’s’ toevoegen. Selecteer ‘Toevoegen via URL’ en zet daar de volgende link in: https://www.google.com/calendar/feeds/vdmtdcektajkqjk51vvda4ni4k%40group.calendar.google.com/public/basic

 
Vernieuw de pagina en wacht even een aantal minuten. Daarna zul je merken dat alle wedstrijden in je Google-agenda van al je apparaten staan. De tijd wordt op je tijdzone afgestemd, dus je kijkt de wedstrijden altijd op tijd. Verder wordt de agenda na de groepsfase automatisch geüpdatet zodat je de juiste teams bij de knock-out fase ziet. En nu maar hopen dat Nederland het ver gaat schoppen. Wij hebben er alleen geen vertrouwen in. Hoe zit dat bij jullie?

Reageer op artikel:
Tip: Zo krijg je het volledige WK-schema in je Google-agenda
Sluiten