Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 25 apr 2016

Tips om ondanks het slechte weer tóch een toffe Koningsdag te vieren

Yeheees, het is weer bijna tijd voor Koningsdag. Eén van onze favoriete dagen. Iedereen is in een goede stemming en kan met elkaar door een deur. Deze gratis applicaties bieden je een innovatief handje om je tijdens Koningsdag heerlijk te vermaken en in het W-hals shirt feest je ook nog eens als een Koning. Maar Koningsdag dreigt dit jaar letterlijk in het water te vallen. De kans is namelijk groot dat het (flink) gaat regenen. Gelukkig hebben we een rits aan manieren voor je in petto dé feestdag van het jaar niet in het water te laten vallen!

Koningsdag 2016: inventieve kleding om niet nat te worden

Een regenjas of poncho werkt als een trein tegen de regen. Daar zijn ze ook voor gemaakt, dus dat is logisch. Dit hippe pak voor op de fiets is trouwens wel écht handig. Je kunt dan zonder nat te worden van hot naar her fietsen. Zo kun je met frisse zin aan het feestgedruis beginnen. Vooral als je onderweg met dit handige stoplicht krijgt te maken!

Twijfel je of het wel gaat regenen? Dan is de slimme Jackbag top. De naam zegt het al, dit is een jas en tas in één. Ook kun je de waterdichte jas gebruiken als droog zit-oppervlak. Zo hoef je tijdens Koningsdag minder spullen mee te sjouwen. Top!

Een crazy paraplu is ook top!

Het mindere aan regenjassen en poncho’s is dat ze warm zijn. Ook gaat het hopelijk niet de hele dag regenen, dus je staat dan telkens een soort van uit- en aankleedshow op te voeren. Ook niet ideaal. Zeg dus f*ck tegen de regen met deze paraplu. We hebben daarnaast hier allerlei andere crazy paraplu’s voor je in petto waarmee je er ook voor zorgt dat je het droog hebt. Zo kun je zonder zorgen door de stad heen slenteren.

Wil je enkel dat je hoofd niet nat wordt? Dan is de oranje paraplu hoed ideaal!

Voor de échte slimmerik:

Wij zouden WANT niet zijn als we niet wat meer inventieve oplossingen voor je in petto hadden. Hoe briljant zou het zijn om tijdens Koningsdag de enige te zijn die écht droog blijft? Wij weten hoe! Huur een plastic bal. Deze is normaal bedoelt zodat je zonder nat te worden op het water kunt lopen. Dat werkt dus ook prima in de regen. Ga je varen? Klim in een plastic bal en je zult niet nat worden!

Alternatieven

Gaat het nou de hele dag regenen, onweren en stormen en heb je daarom geen zin meer? Dan is het misschien maar gewoon het beste om binnen te blijven. Anders sta je toch alleen maar te klagen en daar doe je niemand een plezier mee. Wij raden je dan aan lekker te gaan Netflixen, gamen of iets anders binnen te gaan doen. Met deze en deze tips heb je dan de ultieme Netflix-chilldag. Want niemand heeft zin in een sfeerspons! We hopen dat diegene die ondanks het mindere weer eropuit trekt iets heeft aan onze tips. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus doe er je voordeel mee. En een fijne Koningsdag natuurlijk. Wij gaan heerlijk varen en bidden op goed weer. En een goede voorbereiding voor het geval dat het wél veel regent wordt nu getroffen. Better safe than sorry!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tips om ondanks het slechte weer tóch een toffe Koningsdag te vieren
Sluiten