Ilona Braam
Ilona Braam Home 22 dec 2017

Zo verwijder je titels uit de ‘verder kijken’-lijst van netflix

Steeds meer mensen genieten van een Netflix account, waar je heerlijk je series kunt bekijken zonder bang te zijn dat Brein of Dutch Filmworks je gaat aanpakken voor illegale praktijken. Eén van de handige features van de dienst is dat het onthoudt wat je aan het kijken was en je hiervan een overzicht geeft, zodat je snel verder kunt kijken. Soms komt er echter per ongeluk iets op de verderkijken lijst en lijkt er geen manier te zijn om het te verwijderen. Zo verwijder je toch titels uit de lijst en hoeft het geen onvermijdelijke chaos te worden.

Titels te pas en te onpas op de verderkijken lijst

De zogenaamde verderkijken lijst lijkt soms een eigen leven te leiden. Op het moment dat je begint met het kijken van een show verschijnt de titel op de lijst. Maar soms ben je al klaar met de show en heb je de allerlaatste aflevering al bekeken, maar verdwijnt hij maar niet uit de lijst. Soms is het natuurlijk ook je eigen schuld en klik je ergens per ongeluk op, terwijl je iets anders wilde doen.

Verwijderen uit Netflix geschiedenis

Maar niet getreurd je kunt gewoon titels weer verwijderen, je moet hiervoor alleen naar je kijkgeschiedenis gaan. Dit doe je door naar Netflix.com/WiViewingActivity te gaan of via je Account pagina op de Netflix website. Alles wat je hebt bekeken verschijnt op de pagina met kijkactiviteit.

Netflix kijkverder lijst

Enkele episode of hele serie verwijderen

Om een titel te verwijderen hoef je alleen maar het kruisje naast de titel te selecteren en hij verdwijnt uit de onlangs bekeken en verderkijken lijsten. Daarnaast wordt de titel niet meer gebruikt om je suggesties te geven voor andere series. Als er ervoor hebt gekozen om een enkele episode te verwijderen, zal Netflix je vragen of je ook de hele serie weg wil halen, zodat alles uit je kijkverder lijst verwijderd wordt. Nadat je een titel hebt verwijderd, duurt het maximaal 24 uur voordat deze ook echt is verwijderd van al je apparaten.

Met een schone kijkverder lijst, kun je nu weer lekker aan de slag om hem opnieuw te vullen met allerlei random titels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zo verwijder je titels uit de ‘verder kijken’-lijst van netflix
Sluiten