Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 19 apr 2018

Tivoli komt kleurrijke serie Bluetooth-speakers

De lente is er eindelijk. Deze week gaan de temperaturen heerlijk omhoog en kunnen we er met zijn allen massaal op uit. Met vrienden samenkomen, een lekker terrasje pakken, buiten eten en natuurlijk de bbq aangooien. Voor het ultieme lente-gevoel is een lekker muziek ook altijd wel fijn en daarvoor heb je heel wat keuzes aan draadloze speakers. Ook Tivoli, de maker van verschillende audiodevices, komt met een nieuwe lijn aan Bluetooth-speakers, die vallen binnen Tivoli’s PAL-lijn. Het betreft een drietal nieuwe speakers met een vrolijk kleurtje.

De Tivoli Bluetooth-speakers

Het gaat om speakers met een licht gele, een licht groene en een donkerblauwe kleur. De maker beschrijf ze in het Engels als anise flower, lucite green en deep ocean teal. Afijn, op de onderstaande foto zie je hoe ze er uit zien.

Tivoli bluetooth speakers

De Tivoli-speakers zijn zoals eerder gezegd Bluetooth-speakers, waardoor je je telefoon of een andere device aan je speaker kunt koppelen en zo te genieten van je favoriete muziek. Mocht je even geen zin hebben om de batterij van je telefoon aan te tasten omdat je bijvoorbeeld in de natuur bent en geen oplader bij je hebt, dan kun je ook gebruik maken van de radio-mogelijkheden van de speaker, die gebruik maakt van DAB+. Je kunt dus genieten van digitale radio.

Hoe lang de batterij van de nieuwe serie Tivoli-speakers meegaat is niet bekend, maar volgens de maker heb je de batterij binnen een mum van tijd opgeladen. Verder is het ook mogelijk om muziek af te laten spelen via een 3.5 mm jack aansluiting, mocht je Bluetooth allemaal net wat te moeilijk vinden.

Volgende maand moet het mogelijk zijn om de nieuwe speakers te pre-orderen. Een prijsindicatie is er nog niet, maar de huidige lijn aan speakers kost 279 euro. De kans is dus groot dat hij rond dit prijspunt wordt verkocht. Heb je liever iets voor een kleiner budget? Kijk dan naar deze speaker.

Reageer op artikel:
Tivoli komt kleurrijke serie Bluetooth-speakers
Sluiten