Rutger Houweling
Rutger Houweling 14 aug 2016

Toasteroid: met dit broodrooster heb je elke ochtend een ander ontbijt

Een ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag dus moet deze maaltijd er iedere ochtend weer smakelijk en leuk uit zien. Met de Toasteroid broodrooster kun je via je phone elke afbeelding op je toast burnen.

Toasteroid: het broodrooster dat in verbinding met internet staat

Alhoewel wij in de ochtend meer een liefhebber van yoghurt, fruit en muesli zijn, is een getoast broodje ook lang niet gek. Dit kruimelige stuk brood moet ons in de ochtend wel aan het lachen maken, want anders kunnen wij net zo goed in bed blijven liggen huilen. De kans op een succesvolle dag is namelijk groter als je ‘m met een lach begint. Probeer maar eens! Nu is de enige taak van een broodrooster om een broodje goed te toasten, maar als-ie je broodje ook van een kunstwerk voorziet is dit een groot pluspunt. Dan maakt het broodje je namelijk aan het lachen. De Toasteroid beschikt over deze functie. Kijk maar:

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Via een app op je phone verstuur je de informatie wat er op je broodje moet komen en klaar is kees. Je kunt ook op afstand een bericht versturen zodat het altijd een verrassing is wat er op het broodje komt. Via de app kun je ook aangeven hoe knapperig je je broodje wilt toasten en kun je uiteraard kiezen voor je favoriete emoji in de ochtend. Voor zeventig euro inclusief verzendkosten bestel je ‘m hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toasteroid: met dit broodrooster heb je elke ochtend een ander ontbijt
Sluiten