Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 13 jul 2019

Tof speelgoed uit Lidl, Kruidvat en Aldi folder: week 28

#1 Lidl speelgoed week 28 2019

Hijskraan

Deze hijskraan is op afstand te besturen en geeft je kind de mogelijkheid om van alles en nog wat omhoog te takelen en vervolgens ergens anders weer neer te zetten. Hij is een meter hoog en kan 350 graden rond worden gedraaid. Hij werkt op batterijen en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

19,99 euro

Drone

Rondvliegen met een drone is iets dat veel kinderen erg leuk vinden. Deze drone is bedoeld voor kinderen vanaf 14 jaar, maar waarschijnlijk kunnen jongere kinderen er ook wel los mee gaan, mits ze begeleid worden. De drone heeft een bereik van 50 meter en kan dus een flinke afstand vliegen. Ook kun je er foto’s en video’s mee maken. Met de batterij heeft hij een vliegtijd van zo’n acht minuten.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

39,99 euro

Audi TT elektrische kinderauto

Het laatste product van Lild valt in de categorie speelgoed dat ik zelf vroeger het liefst had. Deze elektrische kinderauto haalt een snelheid van 6 kilometer en beschikt over een gas- en rempedaal, waardoor de kleine zelf kan bepalen hoe hard hij of zij gaat. Het opladen van de batterij kost zo’n twaalf uur en dan kun je er een uurtje mee rondrijden. De wagen komt in twee kleuren.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

149 euro

Reageer op artikel:
Tof speelgoed uit Lidl, Kruidvat en Aldi folder: week 28
Sluiten