Toffe barbecue op zonne-energie gaart jouw vlees zelfs als de zon niet schijnt

Er gaat niets boven een barbecue met vrienden op een zonnige zomeravond. Het enige nadeel aan de barbecues van nu is dat het veel aandacht vereist; het vlees moet continu in de gaten gehouden worden en de kolen moeten blijven gloeien. Of de gasfles is leeg en moet worden verwisseld. Het kickstarter-project GoSun Grill biedt de oplossing: een barbecue op zonne-energie.

Thermo-accu

De barbecue draait op zonne-energie, maar tijdens het grillen is er niet perse zon nodig; de volgeladen accu kan twee uur door zonder zon. De thermo-accu zorgt voor een gelijke warmteverdeling over de gehele gril-la, zodat het vlees of de groente rondom goed en gelijkmatig wordt verhit. Waar de binnenkant heet wordt, is de buitenkant van de alternatieve barbecue gewoon aan te raken; het verhitte deel is geïsoleerd van de buitenwereld. Daardoor is deze bruikbaar onder alle omstandigheden, van de ondergesneeuwde skipiste tot in een storm waar de regen met bakken tegelijk uit de hemel komt. De vraag of je dan überhaubt wel wilt barbecueën laten we even buiten beschouwing!

Altijd en overal barbecueën?!

Op deze manier is het straks mogelijk te barbecueën op een milieuvriendelijke manier. Dit kan ook nog eens altijd en overal doordat de barbecue makkelijk te vervoeren is en door de zonne-energie accu garant staat voor twee uur barbecue-plezier. Vanaf ongeveer 310 euro is-ie van jou. Smakelijk!

Reageer op artikel:
Toffe barbecue op zonne-energie gaart jouw vlees zelfs als de zon niet schijnt
Sluiten