Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Cars 23 apr 2016

WANT customs #1: Honda CB450 K5, Harley-Davidson Roadster en meer

Wellicht is het je opgevallen dat wij op de redactie fan van toffe customs zijn. En het verveelt ons niet om deze met je te delen. Zo hebben wij besloten vanaf nu regelmatig de meest spectaculaire customs voor jou op een rij te zetten. Aangezien het te veel zijn om op te noemen doen we dit in een serie. Deze week hebben we een 1972 HONDA CB450 K5, 2016 Harley-Davidson Roadster, 1996 HONDA XR650L en een 959hp 1965 Mustang voor je in petto. Let’s go!

Deze custom 2016 Harley-Davidson Roadster straalt klasse uit

Deze custom van Harley-Davidson heeft een simpele, klassieke look. De motor is een 1200cc Evolution motor die je met of zonder een V-Twin power configuratie kunt aankleden. Het lederen zadel is ondanks de positie comfortabel voor lange afstanden. Deze custom 2016 Harley-Davidson is trouwens in vier kleuren verkrijgbaar en kun je vanaf 9913 euro in de wacht slepen!

1972 Honda CB450 K5 door Vagabund Moto siert de dromen van iedere biker

Less is more en dit is het bewijs. Het team van Vagabund Moto wist deze Honda uit 1972 op een spectaculaire manier te customizen. Het duo Paul Brauchart en Philip Rabl koos voor een minimalistisch industriële design waarbij ze onnodige versieringen eraf haalden. Want nu spreken de bruin lederen handgrepen, de kleine wijzerplaat en de interne bedrading boekdelen, terwijl de motor de karakteristieke eigenschappen heeft behouden. Wauw!

Toffe custom 1996 HONDA XR650L heeft een buitengewoon bijzonder ontwerp

Als we een aantal toffe customs op een rij gaan zetten kunnen we dit exemplaar niet links laten liggen. De Honda XR650L is dankzij Classisfied Moto een bijzondere verandering ondergaan. Zo hebben ze deze motor monsterlijke banden van STI Black Diamonds gegeven. Daarnaast heeft deze Honda een CN185T tank en is de zadel met canvas en leer gestoffeerd. Hierdoor heeft de motor een comfortabele zitting gekregen. Hoewel deze motor nog niet in de verkoop is, hoopt het team van Classified Moto dat ze de komende jaren vijftien hiervan te verkopen. Well done!

1965 Espionage Mustang hoort zeker bij deze serie van toffe customs

De handige Ringbrothers hebben de 1965 widebody Mustang Espionage doen terugkeren. Deze knappe auto maakte zijn debuut in Las Vegas bij de 2015 SEMA Show. De gebroeders Mike en Jim Ring veranderen zodoende iedere klassieke auto in een kunstwerk. Dit is met deze Mustang overduidelijk zichtbaar. We WANT!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT customs #1: Honda CB450 K5, Harley-Davidson Roadster en meer
Sluiten