Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 7 jun 2018

Veel toffe PS4-games en accessoires nu flink afgeprijsd

Een week voordat de E3 in Los Angeles begint, waar we veel nieuwe games te zijn krijgen, introduceert Sony zijn jaarlijkse Days of Play. Tijdens deze periode heb je de mogelijkheid om verschillende toffe PS4-games, consoles en accessoires met flinke kortingen te scoren. Zoals wel vaker zetten wij hier graag de belangrijkste producten met kortingen op een rij.

PS4-games Days of Play: God of War

De fijnste kortingen die je kunt scoren zijn die van games die net uit zijn. Wat dat betreft is de korting op God of War perfect. Nog geen twee maanden geleden kwam de fantastische game uit en nu is de game al twintig euro goedkoper. Ook een zeer goede tip voor vaderdag. Wil je meer weten over deze topgame? Lees dan zeker onze uitgebreide review die we destijds uit hebben gebracht.

Scoor God of War nu voor 49,99 euro

God of War

PS4-games Days of Play: Gran Turismo Sport

Vorig jaar verscheen Gran Turismo Sport. In de laatste racegame in de serie draait het voornamelijk om de online competitie. Je kunt ook losse races tegen de computer spelen, maar dat is een stuk minder interessant. Als je echter online gaat spelen, dan valt er genoeg te beleven. Mocht je de game destijds gemist hebben, dan kun je hem met deze deal met een korting van vijftig euro eigenlijk niet links laten liggen. De review van de game lees je overigens hier.

Scoor Gran Turismo Sport nu voor 19,99 euro

Gran Turismo Sport

PS4-games Days of Play: Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn kwam begin 2017 uit. Hoewel het uit dit rijtje een redelijk ‘oude’ titel is, is de kwaliteit van de game haast ongeevenaard. Het is een groots avontuur in een boeiende wereld, waar je het als Alloy opneemt tegen robotbeesten. Het is een mix tussen avontuur, actie en RPG-elementen en dat alles in een wereld die fantastisch oogt. De basis-game is nu twintig euro goedkoper. Voor een tientje meer kun je ook de complete editie scoren. De review van de game lees je hier.

Scoor Horizon Zero Dawn hier voor 19,99 euro

Black Friday PS4 Gamedeals

PS4-games Days of Play: Uncharted 4: A Thief’s End

De PlayStation-consoles kennen over de afgelopen jaren heel wat verschillende exclusieve games die de aanschaf van de console verantwoorden. De Uncharted-reeks is daarbij de kroon op de catalogus. Elk deel in de serie is boeiend op zijn eigen manier. Uncharted 4: A Thief’s End is het laatste grote avontuur uit de reeks (The Lost Legacy was overigens een geniaal tussendoortje) en die game is nu voor een mooie prijs te koop.

Scoor Uncharted 4: A Thief’s End nu voor 19,99 euro

Uncharted 4 Playstation 4

PS4-games Days of Play: Shadow of the Colossus

De laatste game uit dit rijtje is de fantastische remake van Shadow of the Colossus. De game kwam in februari van dit jaar uit en is zodoende nog redelijk nieuw. Het is de remake van de klassieker die meer dan tien jaar geleden op de PlayStation 2 uitkwam. De remake is voorzien van gloednieuwe graphics, waardoor het geheel er waanzinnig mooi uit ziet. Het is een game die dik de moeite waard is, zeker nu hij twintig euro goedkoper is.

Scoor Shadow of the Colossus nu voor 19,99 euro

beste ps4 games

PS4-accessoires Days of Play: PS4 Wireless Dualshock 4 Controller V2 – Midnight Blue

Er is niks fijner dan een gloednieuwe PS4-game te beleven via een gloednieuwe controller. Op die manier kun je je oude controller bewaren voor de momenten dat vrienden over de vloer komen. Een tijdje geleden heeft Sony twee nieuwe kleurvarianten uitgegeven De Midnight Blue-versie is daarbij wat ons betreft de mooiste. Nu hij twintig euro goedkoper is, is het een mooi moment om hem in huis te halen.

Scoor de PS4 Wireless Dualshock 4 Controller V2 – Midnight Blue nu voor 44,99 euro

PS4-consoles Days of Play: PS4 Slim Console 500 GB

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog geen PlayStation 4 hebt. Dan mis je wel wat natuurlijk. Of dat je een nieuwe PlayStation 4 wilt kopen en zo de ‘oude’ op je slaapkamer kunt plaatsen. Als je niet op een 4K-scherm speelt, dan heb je aan de PlayStation 4 Slim meer adn genoeg. Deze is nu met dertig euro korting te koop en dus een perfect moment om hem te halen.

Scoor de PS4 Slim Console 500 GB hier

PS4

PS4-consoles Days of Play: Days of Play Limited Edition

Heb je liever een spelcomputer die iets anders oogt dan de normale variant, dan is de zogenaamde Days of Play Limited Edition echt iets voor jou. Deze spelcomputer wordt in een beperkte oplage uitgeleverd. Het betreft een 500 GB Slim-console die geleverd wordt met twee Dualshock 4-controllers. De console is blauw en voorzien van een gouden PlayStation-logo. Ideaal voor de verzamelaar, waarbij de kans aanwezig is dat deze console later alleen maar meer geld waard gaat zijn.

Scoor de speciale console hier voor 299 euro

PS4-games

Wil je meer weten over het verschil tussen de PlayStation 4 Pro en de Slim? Kijk dan eens hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Veel toffe PS4-games en accessoires nu flink afgeprijsd
Sluiten