Noah Korevaar
Noah Korevaar Rides 10 sep 2017

Is dit de tofste autocollectie die je ooit hebt gezien?

De gelukkige fotograaf Steffen Jahn kreeg de kans om de meest indrukwekkende verzameling auto’s vast te leggen die we tot nu toe hebben gezien. Van klassiekers tot moderne pk-beukers. En allemaal verkeren ze in een perfecte staat. 

De tofste autocollectie die je ooit hebt gezien

We zijn op WANT.nl niet vies van een mooi stukje carporn. Met All About Cars zetten we dagelijks nieuwe auto’s in de schijnwerpers, vaak met een innovatief tintje. Toch kunnen we ook klassiekers waarderen. Soms kom je van die fotoseries tegen.. om bij weg te kwijlen. De kundige fotograaf Steffen Jahn kreeg de kans om een verbluffende autocollectie op de gevoelige plaat vast te leggen.

Autocollectie auto's
Autocollectie auto's

Wie de eigenaar is van de vloot, is niet bekend. Dat de verzameling er nog indrukwekkender uitziet dankzij de fotografie-skills van Steffen, is wel duidelijk. Wat ons betreft hadden de beschermdoeken er iets vaker helemaal vanaf getrokken mogen worden. Teasen is leuk, maar uiteindelijk wil je toch een naakt lichaam zien. Ach, voorlopig doen we het hiermee. Welke auto zou jij uitzoeken als je er eentje mocht kiezen?

Check ook de Fiat Ecobasic, een auto die het nooit heeft gered. Of lees wat BMW van plan is met de toekomst van stadsrijden. Ben je toch meer van de klassiekers? Dan doen we je een plezier met dit artikel.

Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's Autocollectie auto's

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Steffen Jahn

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Is dit de tofste autocollectie die je ooit hebt gezien?
Sluiten