Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Betaalbare Tech 10 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

De 9 tofste gadgets om in week 2 2022 in huis te halen

#3 Action aanbiedingen week 1 2022

De Action staat vol met handige spullen, maar ook vol met toffe gadgets. Deze week zijn er weer een aantal die nieuwe of in de aanbieding zijn. Wij hebben de toppers uit de folder gehaald.

Denver platenspeler

Wat is nu lekkerder dan lekker thuis op de bank naar goede muziek te luisteren? Hoe kun je dat nu beter doen dan met echte platen. Die kun je nu heel voordelig afspelen met deze platenspeler van Denver. Deze kost je 39,95 euro.

Platenspeler Action
Overal jouw platen spelen. (Afbeelding: Action)

Slimme weegschaal

Ja, tijdens kerst en oud-en-nieuw hebben we natuurlijk weer veel te veel gegeten. Om weer helemaal in vorm te komen is een weegschaal essentieel. Deze kunnen tegenwoordig veel meer dan wegen alleen, want het meet ook 17 andere punten zoals spiermassa en vetpercentage. Bovendien stuur je de resultaten zo door naar jouw telefoon zodat je de resultaten kunt integreren met jouw gezondheid-app. Deze weegschaal hoeft je geen vermogen te kosten. Voor 19,99 euro heb je ‘m.

Weegschaal Action
Geen excuus meer voor coronakilo’s! (Afbeelding: Action)

Elektrische step

Waarom lopen als je ook kunt steppen? Lewis Hamilton is er maar al te groot fan van. Je ziet hem regelmatig op het circuit scheuren met een step. Toch hoef je niet zo rijk te zijn als Hamilton om een step te kopen. Deze kost 199 euro.

Elektrische step Action
Step right up. (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De 9 tofste gadgets om in week 2 2022 in huis te halen
Sluiten