Toiletpapierpillen: een uitvinding die het leven van reizigers gemakkelijker gaat maken

Dat je als backpacker zo efficiënt mogelijk om moet gaan met je bagage, is geen geheim. Dat je in je hostel wel eens zonder toiletpapier komt te zitten ook niet. Maar wat blijkt: er bestaan toiletpapierpillen, een uitvinding die het leven van backpackers een stuk gemakkelijker gaat maken.

Bergbeklimmers en hikers, lezen jullie mee?

Je kent ze nog wel van vroeger, die kleine ronde pakketjes die veranderden in handdoeken als je ze in het water legde. Deze toiletpapierpillen werken hetzelfde, maar de pakketjes zijn nog veel kleiner. Bestellen die dingen, en altijd een paar in je backpack hebben. Al is het alleen al om je medereizigers mee te vermaken.

Biologisch afbreekbaar en hypoallergeen

Nog even wat extra informatie: ze zijn biologisch afbreekbaar, hypoallergeen en zacht. Ze zijn dus wegwerpbaar, maar afhankelijk van het doel waarmee je ze gebruikt, zijn de doekjes ook meerdere malen te gebruiken als je ze afspoelt. De toiletpapierpillen van Wysi Wipe zijn parfumvrij. In de onderstaande video worden de pillen getest.

De kans is overigens groot dat jij tijdens een toiletbezoek op je telefoon zit. Wij willen je waarschuwen om dit niet te doen. Het is namelijk gevaarlijk!

Dit artikel verscheen als eerste op Outdoor Manners.nl.

Reageer op artikel:
Toiletpapierpillen: een uitvinding die het leven van reizigers gemakkelijker gaat maken
Sluiten