Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 sep 2019

Tokyo Game Show Final Fantasy VII Remake Trailer

We hadden het al aangekondigd dat er tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe trailer getoond zou gaan worden van Final Fantasy VII Remake. En nu de beurs in Japan is begonnen, is hij ook daar. De nieuwe trailer laat ons weer een aantal belangrijke momenten uit het origineel zien, maar dan in een nieuw jasje.

Final Fantasy VII Remake Trailer

Zo maken we kennis met de Turks, de organisatie die de vuile klusjes voor Shinra opknapt en met name geïnteresseerd is in Aeris. We zien onder andere een confrontatie tussen Cloud en Reno in de kerk waar Cloud kennismaakt met Aeris. Daarnaast zien we ook de Hologram van de Shinra-president, vlak voor het moment dat er een baasgevecht uitbreekt, met als gevolg dat Cloud contact verliest met Barret en Tifa. Ja, het zijn misschien wel wat spoilers, maar de Final Fantasy VII Remake is dan ook een iconische game en het is erg tof om te zien hoe de game na meer dan twintig jaar opnieuw tot leven wordt gebracht,

En daarbij is het ook mooi om te zien dat bepaalde rare dingen uit de game gewoon terug worden gebracht, Zo zien we een kleine minigame met de bodybuilders. Dat is een minigame die er voor zorgt dat Cloud uiteindelijk een pruik krijgt en hij zich als vrouw kan verkleden om uiteindelijk Tifa te redden van Don Corneo. En ook die laatste zien we terug in de trailer.

Verder vind ik het persoonlijk erg tof om te zien dat de rollen van Jessie, Wedge en Biggs in de Final Fantasy VII Remake een stuk groter zijn, Daardoor krijg je het gevoel dat zij een grotere impact hebben in het verhaal op zijn algemeen. Deze week is de Tokyo Game Show en hebben we hopelijk de mogelijkheid om de game eindelijk te spelen. Op 3 maart 2020 komt de game uit en verschijnt dan exclusief voor de PlayStation 4. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Tokyo Game Show Final Fantasy VII Remake Trailer
Sluiten