Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 14 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

[VIDEO] De indrukwekkende stunts van Tom Cruise in Top Gun: Maverick

Je kunt van Tom Cruise zeggen wat je wilt, maar hij gaat vaak wel gepassioneerd op in zijn rollen. Vandaar dat veel fans enthousiast zijn over het feit dat hij weer mee gaat doen aan Top Gun: Maverick, het aankomende vervolg op de in 1986 uitgebrachte klassieker.

Ter promotie is er nu een video op het Youtube-kanaal van IMAX verschenen waarin duidelijk wordt dat de acteur ook dit keer zijn stunts zelf doet. Deze blijkt geschoten te zijn vanuit andere toestellen en geeft een goede indruk van wat we in de film kunnen verwachten.

Voorproefje op de stunts uit Top Gun: Maverick

In de video komt naar voren dat Cruise tijdens de Top Gun: Maverick opnames hulp heeft gekregen van een aantal van de beste straaljagerpiloten ter wereld. Ondanks dat hij zelf niet de papieren heeft doet hij in de onderstaande video wat hij kan, met een hoop spectaculaire beelden als gevolg:

De originele Top Gun film was destijds een groot succes en staat nog steeds bij veel mensen in hun lijstje met favoriete films. Ondanks dat opvolger Top Gun: Maverick pas ruim 30 jaar later uitkomt laten video´s als hierboven doorschemeren dat ook deze film de moeite waard gaat zijn.

Naast Cruise zullen we ook een ander bekend gezicht terugzien, namelijk Val Kilmer. Buiten die twee keren er zover wij weten geen andere acteurs uit het origineel terug. Nieuwe rollen zijn ervoor Jennifer Connelly, Miles Teller, Jon Hamm, Ed Harris en Monica Barbaro. De regie ligt dit keer bij Joseph Kosinski.

Releasedatum

Als jij benieuwd bent of Top Gun: Maverick net zo episch gaat worden als het origineel dan zal je helaas nog even moeten wachten. De film komt namelijk pas in de zomer uit, op 26 juni om precies te zijn.

Meer nieuwtjes, trailers en andere filmgerelateerde artikelen zijn te vinden in ons actuele films en series overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
[VIDEO] De indrukwekkende stunts van Tom Cruise in Top Gun: Maverick
Sluiten