Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 19 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Tom Hanks doet opvallende uitspraak over Toy Story 5

De aankomende Toy Story film belooft veel goeds. Ondanks dat dit alweer het vierde deel is waren de critici er erg over te spreken. Daarnaast verbrak de film al tijdens de voorverkoop een record. Reden genoeg om straks te gaan checken of het die hype waard was. Stemacteur Tom Hanks deed echter alvast een uitspraak over een eventueel vijfde deel.

Tom Hanks over Toy Story 5

Toy Story 4 staat op het punt om uit te komen maar zoals gewoonlijk wordt er alvast gespeculeerd over een vijfde deel. Tom Hanks, die de stem van cowboypop Woody inspreekt, heeft onlangs echter laten weten dat er daarover nog geen duidelijkheid te geven is. De Britse site LadBible had namelijk een interview met de acteur waarin ze hem vroegen of er een vijfde deel zou gaan komen:

Aldus Tom Hanks. Gezien het feit dat de aankomende film nu al een financieel succes is (terwijl de film nog niet eens uit is) achten wij de kans op een vijfde deel erg groot.

Keanu Reeves

Naast Tom Hanks zal dit keer ook John Wick-acteur Keanu Reeves in de film te horen zijn. Hij sprak de stem in van Duke Caboom, een fout Canadees actiefiguurtje met een enorme bewijsdrang. Hieronder kun je een Behind-the-scenes video zien met een groot deel van de stemmencast:

In Nederland zullen we vanaf 26 juni van Toy Story 4 kunnen genieten. De kans is groot dat de eerdere delen straks via streamingdienst Disney Plus te bekijken zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tom Hanks doet opvallende uitspraak over Toy Story 5
Sluiten