[VIDEO] Tom Hiddleston als Thor in oude beelden van Marvel

Superhelden zijn leuk, maar soms zijn superschurken nog veel leuker. Denk bijvoorbeeld maar aan Marvel slechterik Loki, die door de jaren heen vele fans voor zich heeft weten te winnen. Het gaat hier om een personage dat altijd het gevoel gehad heeft in de schaduw te staan van zijn adoptiebroer Thor. Het ironische is dat vertolker Tom Hiddleston in eerste instantie ook die rol probeerde te bemachtigen.

Onlangs is er een nog nooit eerder vertoonde video opgedoken waarin we de acteur zijn best zien doen om een zo goed mogelijke vertolking van Thor op te voeren.

Tom Hiddleston reageert op oude Thor auditie

Toen Tom Hiddleston onlangs te gast was bij The Tonight Show met Jimmy Fallon ging het gesprek snel richting Loki en diens plek in het Marvel Cinematic Universe. Totdat Fallon aangaf in het bezit te zijn van een filmpje waarin de acteur auditie doet voor de rol van Thor.

Niet alleen zijn de beelden daarvan vrijgegeven, we zien ook hoe Hiddleston er nu jaren later op reageert:

Ondanks dat de studio uiteindelijk voor Chris Hemsworth is gegaan lijkt het erop dat ze toch wat in Hiddleston zagen, anders hadden ze hem niet voor de rol van Loki gevraagd.

Het blijkt overigens ook dat veel mensen Tom Hiddleston graag als de nieuwe James Bond zouden zien, maar producer Barbara Broccoli gaf echter aan niets in hem te zien.

Disney+ serie

Gezien Loki nog steeds enorm geliefde is krijgt het tegendraadse personage over een tijdje een eigen serie, waarin Tom Hiddleston weer te zien gaat zijn. Dit project wordt exclusief gemaakt voor Disney+ en zal waarschijnlijk ook alleen via deze dienst te bekijken zijn.

Tevens zal de acteur zijn personage van een stem voorzien in de animatieserie What If…? waarin we een alternatieve kijk op de Marvel tijdlijn zullen zien.

Reageer op artikel:
[VIDEO] Tom Hiddleston als Thor in oude beelden van Marvel
Sluiten