Tom Holland over Back to the Future remake (en deepfake!)

Een Back to The Future film met Tom Holland, dat klinkt misschien als iets dat je alleen in deepfake video’s ziet. Al blijkt dat er nu wel degelijk gesprekken zijn geweest omtrent een remake van deze sciencefictionklassieker.

Tom Holland hoeft geen Back to the Future remake

In een recent interview ter promotie van aankomende Pixar-film Onward kwam het eerdergenoemde deepfake filmpje naar voren. Hierin waren Robert Downey Jr. en Tom Holland te zien als Back to the Future-personages Doc Brown en Marty McFly. Het gesprek zorgde ervoor dat die laatste wat losliet over een eventuele remake:

”Ik zou liegen als ik beweerde dat er niet gesproken is over een soort remake. Al is het [Back to The Future] een van de meest perfecte films ooit en kan het origineel niet overtroffen worden.”

Hieruit blijkt dat niet alleen Robert Zemeckis en Bob Gale (de bedenkers van het origineel) geen remake willen, maar ook Tom Holland het idee maar niks vindt. Desondanks staat hij er wel voor open om voor de grap de betreffende Back to the Future-scene na te maken. Mits Downey de kosten ervan op zich neemt:

”Als Downey en ik nou gewoon die ene scene kunnen namaken, gewoon voor de lol. Hij [Robert Downey Jr.] kan ervoor betalen, want hij heeft toch bakken met geld. Dan kunnen we dat stukje namaken en hebben we het idee te danken aan die deepfake. In het begin was ik bijna beledigd. Ik had bijna zoiets van, ik moet mijn advocaat bellen en iemand aanklagen. En dan kan ik er veel geld uithalen. Toch heb ik het niet gedaan, omdat ik het een geweldige video vond. Ik ga met Robert praten en kijken of we zoiets kunnen maken.”

Gezien de dynamiek die de twee in de Marvel-films hebben zouden wij wel een scene met Tom Holland en Robert Downey Jr. willen zien. Al is het nog maar de vraag of deze ook daadwerkelijk gemaakt gaat worden. Hoe dan ook, we kunnen we altijd nog genieten van de deepfake:

Het is overigens niet de eerste keer deze week dat Tom Holland in het nieuws kwam. Zo liet de acteur onlangs ook wat weten over Sony’s plannen met Spider-Man. Meer daarover kun je hier lezen.

Reageer op artikel:
Tom Holland over Back to the Future remake (en deepfake!)
Sluiten