Tom Holland zegt dat script ‘Uncharted’ er erg goed uitziet

Waar veel mensen Tom Holland tegenwoordig direct associëren met Spider-Man, heeft de acteur ook nog andere talenten. Naast dat hij een stem in spreekt in de aankomende Pixar-animatiefilm Onward zal de acteur over een tijdje ook te zien zijn in Uncharted. Dit zal een verfilming zijn van de gelijknamige avonturengame.

In een interview met IGN heeft de acteur nu aangegeven dat het script van de film volgens hem erg interessant oogt. Tevens geeft Holland aan dat er een oplossing gevonden zou zijn op het probleem rondom gameverfilmingen.

Tom Holland enthousiast over Uncharted-film

Films die gebaseerd zijn op populaire games zijn in het verleden vaak tegengevallen. Desondanks hebben veel mensen vertrouwen in de aankomende Uncharted-film, dat zijn inspiratie haalt uit een aantal games waarin avontuur centraal staat. De kans is groot dat dit komt door het feit dat Marvel Cinematic Universe acteur Tom Holland gecast is. Ook hij heeft vertrouwen in de film:

”Ik denk dat hetgeen dat Uncharted anders maakt dan andere gameverfilmingen het feit is dat het dit keer een oorsprongsverhaal is achter de spellen. Dus als je de games gespeeld hebt, weet je nog niet wat er in de film zal gaan gebeuren. Daarnaast zullen ook mensen die de games niet kennen van de film kunnen genieten, omdat je geen belangrijke informatie mist.”

Ondanks dat het project veelbelovend klinkt is het natuurlijk nog maar de vraag wanneer we de film kunnen gaan zien. Dit omdat Uncharted al een paar keer is uitgesteld, tot ergernis van Tom Holland en de andere castleden. Het is nu nog maar afwachten wanneer de film in productie gaat.

Sonic the Hedgehog

Ondanks veel gameverfilmingen wat tegenvielen blijkt de onlangs verschenen live-action film rondom Sonic the Hedgehog het wel goed te doen. Zo wist deze onlangs een bijzonder record te verbreken. De reden achter het succes is waarschijnlijk mede te danken aan te cast. Waar Uncharted Tom Holland en Mark Wahlberg heeft, was er in Sonic een prominente rol voor Jim Carrey.

Reageer op artikel:
Tom Holland zegt dat script ‘Uncharted’ er erg goed uitziet
Sluiten