Tom Holland medeverantwoordelijk voor redden Spider-Man

Niet alle helden dragen een spandex pakje. Zo weet Spider-Man acteur Tom Holland ook buiten de films om grootste daden te verrichten. Het blijkt namelijk dat hij heeft bijgedragen aan de nieuwe deal tussen Disney en Sony, die ervoor zorgt dat de populaire superheld alsnog in enkele films van het Marvel Cinematic Universe voor mag komen.

Tom Holland heeft bijgedragen een nieuwe deal met Sony

Waar de hoofdpersoon in de meeste superheldenfilms zijn alter ego moet inzetten om zichzelf te redden, is het nu een keer andersom. Spider-Man acteur Tom Holland heeft namelijk weten te verhinderen dat zijn personage uit het MCU zou verdwijnen.

Een aantal weken geleden werd bekend dat Sony de rechten voor Spider-Man niet meer met Disney wilde delen. Dit zou als gevolg hebben dat de populaire superheld niet meer in de films van het Marvel Cinematic Universe (MCU) voor zou mogen komen. Deze laatste is namelijk in handen van Disney, die de Spider-Man films met Tom Holland voor Sony gemaakt heeft.

Spider-Man Tom Holland
Tom Holland in Spider-Man: Far From Home, een in samenwerking met Disney gemaakte film van Sony | Bron: Sony Pictures Releasing

Gelukkig werd er vorige week een nieuwe deal gesloten die ervoor zorgde dat Disney alsnog een aantal keer gebruik van het personage mag maken. Bronnen beweren nu echter dat Tom Holland medeverantwoordelijk voor de oplossing was. Zo blijkt de acteur bij zowel Sony als Disney op gesprek te zijn geweest om aan te geven hoeveel de superheld voor fans betekent.

Wat Tom Holland precies tegen de twee partijen heeft gezegd is niet duidelijk. Al maakt dat ook eigenlijk helemaal niet uit. Het gaat tenslotte om het gebaar, dat er nu voor heeft gezorgd dat Spider-Man alsnog in toekomstige MCU films te zien mag zijn.

De toekomst van Spider-Man

In welke films Spider-Man nog te zien gaan zijn is nog niet helemaal bekend. Wel weten we dat er sowieso een vervolg op het dit jaar verschenen Spider-Man: Far From Home gaat komen. Daarnaast gaan er geruchten voor een cross-over met Venom of Deadpool.

Uiteraard zal de slingerende superheld weer door Tom Holland gespeeld gaan worden.

Reageer op artikel:
Tom Holland medeverantwoordelijk voor redden Spider-Man
Sluiten