Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 18 jan 2018

Lara Croft gaat in de nieuwe Tomb Raider op zoek naar haar vader

Als je aan Tomb Raider denkt, dan denk je snel aan de gelijknamige gameserie, die sinds de eerste PlayStation furore maakt. De nieuwe Tomb Raider-film is niet de eerste, maar staat los van de verhalen die Angelina Jolie destijds beleefde. Net als in de laatste twee games zien we in de nieuwe Tomb Raider trailer een jongere Lara Croft. Eentje die nog op zoek is naar wie zij is in deze wereld en wie haar vader is. Op een dag krijgt ze een teken van leven van haar vader en besluit ze op pad te gaan.

Tomb Raider trailer

De nieuwe Tomb Raider trailer laat zien hoe Alicia Vikander de rol van Lara Croft vertolkt. De trailer doet ons heel erg denken aan de Tomb Raider-game die in 2013 uitkwam en als de reboot van de serie geldt.

Tomb Raider Trailer

Net als in die game reist Lara Croft af naar een eiland waar ze zichzelf al snel in de nesten werkt. Gelukkig weet ze van wanten en kan ze ook vanuit een haast onmogelijke situatie nog het beste er van maken. In de trailer zien we veel actie, waarbij we hopen dat Lara Croft niet zo gruwelijk aan haar einde komt als dat ze soms in de game deed. Deze video geeft een goed beeld van hoe hard het er soms aan toe kon gaan. Het terugkijken daarvan levert nare plaatjes op, dus pas op of je het kijkt als je net gegeten hebt. Daarnaast zien we ook dat er in de film ruimte is om ruïnes te verkennen.

De Tomb Raider-film moet in maart 2018 in de bioscoop draaien. Naast Alicia Vikander, die overigens een Oscar heeft gewonnen voor haar bijrol in The Danish Girl, zien we onder andere acteurs als Dominic West (The Affair) en Walton Goggins (Justified). Wil je overigens weten hoe de laatste game van Tomb Raider is? Lees dan hier de review.

Reageer op artikel:
Lara Croft gaat in de nieuwe Tomb Raider op zoek naar haar vader
Sluiten