Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 18 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Tomorrowland 2017: een WANT Report van het meest epische festival ter wereld

Geen zomer is compleet zonder te dansen op een festival. That’s a fact! Maar dan uiteraard wel op het vetste, oftewel het meest epische, festival ter wereld: Tomorrowland. Samen met een videoteam zijn wij voor 3 dagen richting Tomorrowland 2017 afgereisd om dit eens met eigen ogen mee te maken. En om genoeg zomerhits te verzamelen waarmee jij het hele jaar een epische zomer beleeft.

Op zoek naar epische zomer- en festivaltracks tijdens Tomorrowland 2017

Wat in 2005 begon als ‘bescheiden’ festival in het Belgische Boom is de laatste jaren uitgegroeid tot het ‘beste’ en grootste dancefestival ter wereld. Artiesten als Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buren en Steve Aoki laten honderdduizenden mensen springen. Verdeeld over twee weekenden liepen er dit jaar namelijk 400.000 bezoekers rond op Tomorrowland en festivalcamping Dreamville.

Samen met een videoteam, een microfoon en de JBL Pulse 3 trok ik het terrein op om het publiek te vragen naar hun favoriete zomer- en festivaltrack. Het resultaat: overal dansende en blije mensen. Zelfs Sunnery James & Ryan Marciano kreeg ik voor de camera aan het dansen ?. Epic!

Genoten? Je snapt nu waarom dit festival een absolute WANT is, right?! Als bonus hebben wij alle zomerhits in een epische Spotify-afspeellijst verzameld waarmee ook jij het hele jaar van een te gekke zomer kunt genieten. Zien we je volgend jaar?!

In samenwerking met JBL

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Tomorrowland 2017: een WANT Report van het meest epische festival ter wereld
Sluiten