TomTom komt in oktober met navigatie-app voor Android

TomTom heeft bekend gemaakt dat er een Android versie van hun populaire navigatiesoftware wordt gepresenteerd op de IFA 2012. In deze app vinden gebruikers de navigatie-, kaarten- en verkeerstechnologie van TomTom. Dit betekent onder andere dat de nieuwste kaarten zonder internetverbinding beschikbaar zijn. Maar ook aankomsttijden waarop bestuurders kunnen vertrouwen, gesproken straatnamen, 2D / 3D routeweergave en HD Traffic waardoor je snelste route krijgt bij files.

“Ons doel is om TomTom-diensten beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk apparaten en platformen”, zegt Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom. “De lancering van de TomTom-app voor Android is dus een echte mijlpaal.”

TomTom lanceerde eerder al de Car Kit voor smartphones. Hiermee kunnen bestuurders hun telefoon opladen en bevestigen op een voor hun ideale plek. Door de ingebouwde speaker heb je goede geluidskwaliteit voor je navigatiebegeleiding en telefoongesprekken.

Ideaal dus voor de mensen die nog geen navigatie in hun auto hebben, maar wel een Andriod-phone. Meer informatie over de app, de prijs en beschikbaarheid maakt TomTom later bekend, dus we houden je op de hoogte.

Reageer op artikel:
TomTom komt in oktober met navigatie-app voor Android
Sluiten