Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 31 jan 2017

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bouw dan een eigen mini-drone van LEGO

Wij zijn gek op DIY-projecten en LEGO. Gelukkig delen vele bedrijven en entrepreneurs die mening. Neem Kitables, een bedrijf dat met een mini-drone van LEGO meer creatieve, kleine doeners wil creëren.

De wereld heeft meer doeners nodig

De twee toppers achter Kitables noemen zichzelf tinkerers. Dat betekent dat ze zichzelf zien als creatievelingen die het liefst alles zelf bouwen of repareren. De wereld zit er vol mee, maar volgens CEO Arieann DeFazio en productontwerper Jamie Bartlett zijn het er niet genoeg.

In 2014 maakten we kennis met hun eerste initaitief om hier verandering in te brengen, de Rubisolver. De Rubisolver is een DIY-machine die je Rubiks kubus oplost. Wat je er precies aan hebt weten we niet, maar het is natuurlijk wel leuk om naar te kijken.

Sindsdien zijn er allerlei andere toffe DIY-projecten bijgekomen. Denk aan het zelf bouwen van een zonnepaneeloplader, bluetooth speaker en draagbare oplader. Deze producten kun je allemaal vinden in de shop.

Zelf een mini-drone van LEGO bouwen = fantastisch

Nu hebben de dames wederom succes, ditmaal met een mini-drone van LEGO. Je krijgt alles wat je nodig hebt, namelijk een doos met de onderdelen en instructies, thuisgestuurd. Vervolgens is het werk (en de uitdaging) aan jou!

Mini is ook echt mini

Ben jij fan van de mini-drone van LEGO? Dan kun je ‘m via Kickstarter voor 70,66 euro steunen. De drone kun je rond april verwachten. En als je toch bezig bent, check dan meteen de website voor allerlei andere toffe DIY-producten!

Tons Of Fun

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toe aan een nieuwe uitdaging? Bouw dan een eigen mini-drone van LEGO
Sluiten