Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 jun 2020

Tony Hawk Pro Skater 1 en 2 remaster krijgt nieuwe skaters

Dit najaar brengt Activision de Tony Hawk Pro Skater 1 en 2 remaster uit. Dat zijn de twee klassieke games die we onder andere kennen van de oude PlayStation, maar dan met de technieken die de spelcomputers van vandaag aankunnen.

In de Tony Hawk Pro Skater 1 en 2 remaster krijg je natuurlijk de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de skaters die ook in het origineel zaten. Maar omdat we een paar jaar verder zijn, heeft de ontwikkelaar besloten dat er ook ruimte moet zijn voor compleet nieuwe namen in de game.

Tony Hawk Pro Skater 1 en 2 remaster krijgt nieuwe skaters

Dat heeft Activision aangekondigd in een nieuwe video. De nieuwe namen van de skaters die je straks in de Tony Hawk Pro Skater 1 en 2 remaster gaat vinden zijn Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk en Tyshawn Jones. Een aantal van deze namen ken je wellicht uit games die na de eerste twee delen verschenen, terwijl andere namen compleet nieuw zijn. Elke skater is voorzien van zijn of haar unieke trick, waardoor je zelf kunt bepalen met wie je straks het liefst aan de slag gaat.

In de Tony Hawk Pro Skater 1 en 2 remaster kun je aan de slag gaan met de diverse levels uit de eerste twee games, die van een nieuw likje verf zijn voorzien. Ook qua gameplay zijn er diverse elementen die je kunt herkennen, terwijl er tegelijkertijd ook nieuwe elementen aan zijn toegevoegd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om online te gamen tegen andere spelers. Verder kent de game een Create-A-Park- en een Create-A-Skater-modus. Daarmee is het mogelijk je eigen droompark te bouwen en die online met andere te delen. En de andere modus komt er op neer dat je de verschillende skaters kunt aanpassen. Mocht je de remaster gelijk op dag één op 4 september willen spelen, dan kun je de game hier pre-orderen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Tony Hawk Pro Skater 1 en 2 remaster krijgt nieuwe skaters
Sluiten