Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 aug 2020

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Launchtrailer ziet er goed uit

Het is bijna september en dat betekent dat er eindelijk weer games aan komen. Zeker in de eerste week van september is het raak met releases als Marvel’s Avengers, WRC 9, NBA 2K21 en Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Van die laatste hebben we nu de launchtrailer.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 is zoals je weet de remake van de eerste twee delen die uitkwamen in het tijdperk van de PlayStation. De nieuwe game is enerzijds trouw aan het origineel en anderzijds brengt het een hoop verbeteringen

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Launchtrailer

Wellicht dat je Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 al in de pre-order hebt gezet. Als je dat digitaal hebt gedaan, dan kon je onlangs de zogenaamde Warehouse-demo downloaden. Daarmee krijg je toegang tot een enkel level van de game en kun je met de legende Tony Hawk himself alvast een beetje oefenen. Wij hebben die ook gespeeld en die smaakte absoluut naar meer, zoals je in onze preview kunt lezen. En dat meer, dat zien we eigenlijk wel in deze trailer.

Zo komen er verschillende locaties voorbij in deze Tony Hawk’s Pro Skater 1+2-trailer. Op die manier weet je dat het straks met de variatie dus goed is. Datzelfde geldt voor de verschillende skaters waarmee je aan de slag kunt gaan. De line up is een mix tussen de klassieke rijders uit de eerste twee games en een paar namen die vandaag de dag laten zien tot de besten ter wereld te horen.

Nog even wachten

Op 4 september komt Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 uit, wat dus nog even een week of twee wachten is. Hopelijk gaat de game de goede oude tijd doen herleven. De game is beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Launchtrailer ziet er goed uit
Sluiten