Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 4 jan 2020

Avengers: Endgame wist 2020 op geweldige wijze in te luiden

Het afsluiten van een jaar brengt naast oudejaarslijstjes ook de nodige memes en andere grappen met zich mee. Zo waren er in 2018 Marvel fans die elkaar aanmoedigde om op 31 december een paar uur voor middernacht Avengers: Infinity War op te zetten, zodat de beruchte ‘snap’ van Thanos symbolisch het nieuwe jaar kon inluiden.

De trend van 2019 was echter om het nieuwe jaar te beginnen met de snap van Tony Stark, die hij in opvolger Avengers: Endgame uitvoerde. Waar het overgrote deel waarschijnlijk enkel het idee leuk vond, blijkt dat er tenminste één iemand is die het ook echt in de praktijk heeft gebracht. Dit omdat hij zijn actie gefilmd en online gezet heeft.

Het jaar inluiden met Avengers: Endgame

Mocht jij de betreffende video willen bekijken dan kan dat hieronder:

Avengers: Endgame kwam in april 2019 uit en was een enorm succes. Dit film wist het uiteindelijk zelfs tot meest winstgevende bioscoopfilm aller tijden te schoppen. Mocht jij de film nog niet gezien hebben (of hem gewoon nog eens keer willen checken) dan kan dat onder andere via Disney+.

Marvel films in 2020

De kans dat Marvel in 2020 weer zo’n record als dat van Avengers: Endgame gaat behalen is wat ons betreft vrij klein. Al komen ze dit jaar wel met The Eternals, dat een groepje nieuwe superhelden gaat introduceren. Naast dat dit gegeven al interessant genoeg is belooft ook de cast veel goeds. Deze bestaat namelijk uit namen als Angelina Jolie, Salma Hayek en Ma Dong-seok (Train To Busan). Ook zullen Game of Thrones acteurs Richard Madden en Kit Harington een van de helden vertolken.

Voordat The Eternals uitkomt kunnen Marvel fans eerst nog genieten van Black Widow, waarin het gelijknamige Avengers lid centraal staat. De trailer voor deze film is hier te bekijken.

Er zullen in 2020 ook twee nieuwe Marvel series verschijnen. Naast het eerder aangekondigde The Falcon and the Winter Soldier blijkt er ook een andere serie nog dit jaar aan het Disney+ aanbod te worden toegevoegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Avengers: Endgame wist 2020 op geweldige wijze in te luiden
Sluiten