Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 13 dec 2021

Dit zijn de 10 beste gadgets om in week 50 2021 op de kop te tikken

#1 Aldi aanbiedingen week 50 2021

Als we het over deals hebben, dan moeten we zonder twijfel bij Aldi zijn. Best interessant, want veel mensen denken dat je alleen boodschappen bij de keten kunt kopen. Maar de winkel bewijst week op week ook een echt walhalla te zijn voor gadgets.

Make-up spiegel met licht

We zitten midden in de donkere dagen en dat merk je op alle fronten. Je merkt het met wakker worden in de ochtend of wakker blijven in de avond. Het maakt in ieder geval niet uit wat je van plan bent, maar extra licht kan nooit kwaad. Ook niet wanneer jij je gezicht een prachtige upgrade geeft met die heerlijke make-up skills van je. Dat je nu voor €14,99 zo’n spiegel kunt kopen waar (touch-gevoelig) licht bij zit is dus ideaal.

Aldi folder week 50
De spiegel van je dromen (Afbeelding: Aldi)

Speciale Aldi deal: Airfryer voor een prikkie

Vanaf woensdag is het mogelijk om een Airfryer op de kop te tikken bij de Aldi. Onder de naam hetelichtfriteuse, wat al een heel stuk chiquer klinkt, verovert de gadget de folder van deze week.  Het gaat om de GF500HLD van het merk Inventum wat van alle gemakken is voorzien. De friteuse heeft een regelbare temperatuur van 200 graden, kent acht automatische programma’s en is voorzien van een digitaal display.

Dit model is ideaal voor het maken van snacks, vlees, groenten en vis. De prijs? €59,99!

Aldi folder week 50
Tijd voor een snackie! (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 beste gadgets om in week 50 2021 op de kop te tikken
Sluiten