Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 13 dec 2021

Dit zijn de 10 beste gadgets om in week 50 2021 op de kop te tikken

#2 Lidl aanbiedingen week 50 2021

Net als de Aldi heeft ook de Lidl een geheim assortiment aan geweldige gadgets. Je moet gewoon even weten waar je het zoeken moet. Zo ook in week 50 waar er twee heerlijke deals er met kop en schouders bovenuit steken!

Een powerbank voor de feestdagen

De kans dat je komende weken heel veel onderweg zal zijn is groot. Je moet een bakkie doen bij opa en oma, doet een hapje eten bij wat vrienden en moet vervolgens ook je ouders nog een fijne kerst wensen. Wat dat betreft is het best wel lekker om een powerbank in huis te nemen.

Bij Lidl is het mogelijk om de TRONIC Powerbank met een vermogen van 10.000 mAh op de kop te tikken. Voor €9,99 neem je dus altijd wat extra lading voor je telefoon mee en laadt je tot wel twee apparaten tegelijkertijd op. Handig!

Lidl folder week 50 2021
Genoeg laadvermogen deze kerst! (Afbeelding: Lidl)

Lidl klapper: elektrische melkopschuimer

Een kopje koffie is lekker, zeker nu het buiten zo koud is. Maar een kopje koffie met een laag opgeklopte melk: dat is beter! Gelukkig kun je bij Lidl nu de SILVERCREST Elektrische melkschuimer voor een prikkie op de kop tikken. Ideaal!

Voor €24,99 haal je een schuimer in huis die niet alleen voorzien is van een fijne antiaanbaklaag van ILAG, maar ook van een koudschuimfunctie.

Lidl folder week 50 2021
Schuimen, maar! (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 beste gadgets om in week 50 2021 op de kop te tikken
Sluiten