Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 20 apr 2020
Leestijd: 5 minuten

Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 17

#1 Aldi aanbiedingen week 17 2020

Philips luchtreiniger

Thuis blijven heeft je misschien aan het schoonmaken gezet. Want die stofwolken in de hoeken van je kamer zijn niet zo erg als je toch de hele dag op kantoor zit, maar dit is een ander verhaal wanneer je kamer opeens je kantoor is. Deze gadget maakt ook het onzichtbare schoon: de lucht in je huis. De krachtige filter verwijdert namelijk 99,5 procent van de ultrafijne deeltjes die je liever niet inademt. Het apparaat is klein, effectief, en het proberen waard voor wie last heeft van astma, een allergie voor huisstofmijt en/of hooikoorts.

Philips luchtreiniger Aldi
Philips luchtreiniger (Afbeelding: Aldi)

109,00 euro

Design toaster

Aldi verkoopt deze week een zogenaamde ‘design toaster’. Het ‘design’ is erg subtiel, aangezien hij niet veel verschilt van een normale toaster. Een feature die wel opvalt is de zogenaamde ‘automatische broodcentrering’. Misschien dat deze feature, de afgeronde hoeken, of rvs afwerking jou wel net over de streep trekken voor deze toaster te gaan. De broodrooster heeft een vermogen van 750 Watt en een traploos instelbare bruiningsgraad.

Designtoaster Lidl
Designtoaster (Afbeelding: Aldi)

14,99 euro

4-Pits Boston gasbarbecue

Dit is Aldi’s tip om uiteten te gaan in eigen tuin. Al moet je dat eten wel nog steeds zelf bereiden. Deze buitenkeuken heeft vier rvs branders en werkt op propaan (G31) en butaan (G30). Het is een topper voor een uitgebreid barbecue-feestje in eigen tuin, alleen dan zonder gezelschap natuurlijk.

Aldi boston gasbarbecue
4-Pits Boston gasbarbecue (Afbeelding: Aldi)

249,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 17
Sluiten