Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 20 apr 2020
Leestijd: 5 minuten

Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 17

#2 Lidl aanbiedingen week 17 2020

Lidl deal: SHARP Soundbar met subwoofer 2.1

Geef je Spotify-lijstjes, favoriete series op Netflix en klassieke films extra dimensie door deze soundbar op je laptop of tv aan te sluiten. Want laten we eerlijk zijn, zelfs de speakers van de nieuwste laptops en tv’s zijn niet om over naar huis te schrijven. Dat is deze set hopelijk wel.

Sharp soundbar Subwoofer Lidl
SHARP Soundbar met subwoofer (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Lidl deal: Outdoor wildlife camera

De hele dag achter je raam zitten gaat vervelen maar de hele dag rondjes over de Utrechtse Heuvelrug lopen is nu ook niet de bedoeling. Toch een beetje buiten naar binnen halen? Koop dan een plant. Of deze wildcamera natuurlijk. Hij legt alle buitenactie voor je vast dankzij de 3-zone bewegingsdetector met een reikwijdte tot 20 meter. De camera heeft allerlei functies om weer en wind te doorstaan en jou van wat spectaculaire (en ongetwijfeld ook minder spectaculaire) beelden te voorzien.

outdoor wildlife camera Lidl
Outdoor wildlife camera (Afbeelding: Lidl)

79,99 euro

Lidl deal: Philips fruitpers

Fit en gezond blijven lijkt in deze tijd belangrijker dan ooit. Had je dit nog niet eerder hoog op je prioriteitenlijstje staan? Dan wordt het hoog tijd dat te doen. Fit en gezond blijven hoeft niet moeilijk te zijn. Met een apparaat als deze fruitpers in huis maak je in een handomdraai een fruit- en/of groentesapje dat je in seconden achterover slaat. Dit apparaat is geschikt voor alle soorten fruit, en maakt bijvoorbeeld maakt ook sap van wortel en komkommer.

Philips fruitpers HR1832/00 Lidl
Philips fruitpers HR1832/00 (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Lidl deal: Silvercrest robotstofzuiger

Dat je door het thuisblijven opeens een topchef en meesterbakker bent geworden betekent niet dat de rest van het huishouden ook je ding is. Deze robotstofzuiger zuigt alle zooi op die jij in de keuken (en in de rest van je huis maakt). Hij reinigt tot zestig minuten achter elkaar, heeft vier reinigingsprogramma’s en werkt zowel op tapijt als op harde ondergronden.

silvercrest robotstofzuiger Lidl
Silvercrest robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

159,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 17
Sluiten