Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 20 apr 2020
Leestijd: 5 minuten

Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 17

#3 Action aanbiedingen week 17 2020

Walfort fietscomputer

Een sportief rondje fietsen is pas echt leuk als je je prestaties kunt monitoren. Dat kun je doen met allerlei handige apps, maar je kunt ook voor de ‘ouderwetse’ fietscomputer zijn. Dit exemplaar heeft 15 verschillende functies die onder andere je snelheid, de tijd en temperatuur bijhouden. De fietscomputer is draadloos, maar ook Bluetooth-loos. Dus je kunt de data niet terugzien op je smartphone of op social media gooien.

Walfort fietscomputer Action
Walfort fietscomputer (Afbeelding: Action)

5,95 euro

Battletron gaming speakers

Bij Action vind je nu een set gaming speakers. Verbind de set via Bluetooth met je smartphone, tablet, laptop of tv en je kunt direct starten. Hij heeft kleurveranderende lichteffecten voor wat extra sfeer en/of spanning. De set kost nog geen 15 euro: dat betekent dat het geluid je niet achterover zal blazen maar wie weet wat de lichtshow voor je in petto heeft.

gaming speakers Action
Battletron gaming speakers (Afbeelding: Action)

14,95 euro

Star Wars actiefiguur The Black Series

Heb je alle Star Wars films uitgespeeld? Speel dan verder met een van de Star Wars actiefiguren. De actiefiguren hebben geen spectaculaire functies of trucjes, dus het vereist wat van je eigen inlevingsvermogen. Ze zijn geschikt voor wie zich serieus verveelt tijdens deze periode van binnen blijven.

Star Wars actiefiguur Action
Star Wars actiefiguur (Afbeelding: Action)

4,99 euro

Tristar elektrische tafelbarbecue

Van volledige buitenkeuken tot wegwerpbarbecue; we hebben ze de laatste weken allemaal zien langskomen bij Aldi, Lidl en Action. Dit exemplaar is verre van een uitgebreide buitenkeuken, maar is ook zeker geen wegwerp exemplaar (ondanks dat hij daar wel op lijkt). De elektrische barbecue is perfect voor wie wel van barbecueën houdt maar niet een uur met een krant boven half lauwe aanmaakblokjes wil staan wapperen.

Tristar elektrische tafelbarbecue Action
Tristar elektrische tafelbarbecue (Afbeelding: Action)

14,95 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 17
Sluiten