Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 25

Uncategorized Lisanne Beijen 15 jun 2020
Leestijd: 4 minuten

#1 Aldi aanbiedingen week 25 2020

XXL Heteluchtfriteuse

XXL honger? Frituur dan een XXL portie friet in deze heteluchtfriteuse. Doordat de friteuse zonder olie frituurt is dit een tikkeltje ‘gezonder’ dan bakken in frituurvet. Dat betekent niet dat een XXL-portie friet uit deze friteuse dezelfde voedingswaarde heeft als een salade, maar de patat smaakt vast goed. De friteuse heeft een extra grote mand met een inhoud van 5,5 liter en 8 vooraf ingestelde programma’s.

XXL heteluchtfriteuse Aldi
XXL heteluchtfriteuse (Afbeelding: Aldi)

59,99 euro

Espresso-apparaat

Aldi verkoopt deze week een espresso-machine voor nog geen honderd euro. Of de koffie die er uit komt te drinken is, ligt deels aan het apparaat en deels aan jouw kwaliteiten als barista. Aan de toffe retro-look zal het in ieder geval niet liggen.

espresso-apparaat Aldi
Espresso-apparaat (Afbeelding: Aldi)

79,99 euro

Multi massage-apparaat

Deze week heeft Aldi een opvallend massage-apparaat in de schappen liggen. Dit apparaat geeft verlichting van spierpijn en kramp middels een infrarood warmtemassage. Wie zijn stijve en pijnlijke spieren aan een apparaat van 15 euro durft over te laten is misschien een beetje wanhopig. Al denken wij dat multi massage-apparaat in geval van nood zeker het proberen waard is.

massage-apparaat Aldi
Massage-apparaat (Afbeelding: Aldi)

14,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen