Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 22 jun 2020

Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 26

#4 Kruidvat aanbiedingen week 26 2020

Watshome Air Cooler

Deze compacte luchtkoeler brengt verkoeling in de zomerse hitte. Dankzij het compacte formaat is hij volgens Kruidvat ook geschikt voor onderweg. Bijvoorbeeld als je het zweet je weer eens uitbreekt in de trein, of als je oude auto geen airco heeft. De koeler heeft ook een USB-aansluiting en verlichting. Dit laatste is niet perse functioneel maar staat wel, ehm, feestelijk.

Watshome Air Cooler Kruidvat
Watshome Air Cooler (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Watshome digitale wekker met QI lader

Wil je niet gewekt worden door je smartphone? Laat deze wekker het vuile klusje dan klaren. Wie zijn smartphone echter wel naast zijn kussen wil houden tijdens het slapen kan hem op deze wekker leggen. Hij heeft namelijk een QI-functie waardoor hij een smartphone draadloos oplaadt. Mits die ook QI-gecertificeerd is natuurlijk. De wekker geeft de tijd weer en heeft ook een ingebouwde thermometer.

watshome digitale wekker QI lader Kruidvat
Watshome digitale wekker (Afbeelding: Kruidvat)

14,99 euro

Wegwerp onderwatercamera

Een smartphone die onderwater foto’s maakt is tof, maar zeker niet toffer dan een onderwater wegwerpcamera. En dat zelfs ondanks dat de ontwikkelde foto’s van een onderwater wegwerpcamera er uit zien alsof ze in het water hebben gelegen. Die kun je vervolgens weer fotograferen met je flitsend nieuwe smartphone om ze online te gooien. Deze week is de tweede voor de halve prijs, dus snel naar de Kruidvat om er twee te scoren.

onderwater wegwerpcamera Kruidvat
Onderwater wegwerpcamera (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 26
Sluiten