Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 19 aug 2019

Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 34

#1 Aldi aanbiedingen week 34 2019

Mini bakoven

Deze gadget is voor degene die altijd kleine honger heeft, of niet vies is van een beetje snacken op z’n tijd. In deze mini bakoven past namelijk geen volledige pizza (laat je niet misleiden door de foto..), maar een kleine pizza of een paar overkroketten passen zeker wel op de bakplaat. Met een temperatuur tot maximaal 230 graden is dit een fijne gadget voor een klein huishouden of voor de student die nog een stopcontact naast zijn bed ongebruikt heeft.

Aldi
Mini Bakoven (Bron: Aldi)

39,99 euro

Ledspot met bewegingsmelder

Thuiskomen in het donker nadat je het (te) laat hebt gemaakt in de kroeg is verleden tijd voor wie een spot met bewegingsmelder heeft geïnstalleerd. De Aldi verkoopt deze week twee van deze spots die zowel als een grote spot of als twee afzonderlijke spots gebruikt kunnen worden. De bewegingsmelder zorgt er voor dat jij je deur altijd kunt vinden. Of je de sleutel vervolgens in het slot kunt steken, dat ligt aan hoe gezellig je avondje uit was..

Aldi
Ledspot (Bron: Aldi)

19,99 euro

Solar huisnummer

Heb je het helemaal bont gemaakt in de kroeg en heb je moeite met het herkennen van je eigen huis, dan is het handig dit solar huisnummer aan je gevel te bevestigen. Zo is je huisnummer zelfs in het diepste nacht nog zichtbaar. Doordat hij wordt opgeladen door zonne-energie en draadloos werkt, hoef je er niet bang voor te zijn je huis voorbij te fietsen in het donker.

Aldi
Solar Huisnummer (Bron: Aldi)

19,99 euro

Philips staafmixer

Een must voor ieder huishouden: een goede staafmixer. Deze ProMix-staafmixer is ideaal om je soep, shakes of andere culinaire hoogstandjes mee te bereiden. De staafmixer is voorzien van een turbofunctie die zelfs de meest onrijpe avocado tot een eetbare guacamole zal malen.

Aldi
Staafmixer (Bron: Aldi)

34,99 euro

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 34
Sluiten