Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 19 aug 2019

Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 34

#2 Lidl aanbiedingen week 34 2019

Multifunctionele thermometer

Je wist waarschijnlijk niet dat je hem nodig had, maar deze ‘multifunctionele thermometer’ is handiger dan je denkt! Je kunt de thermometer, naast het meten van je eigen temperatuur, gebruiken voor het meten van de temperatuur van voorwerpen en vloeistoffen. Het ene moment meet je de temperatuur van je baby, het volgende moment check je of de sojamelk van je dubbele macchiato wel warm genoeg is. Handig? Mega!

Lidl
Thermometer (Bron: Lidl)

9,99 euro

Zonnescherm

De zon heeft deze zomer zijn gezicht al meerdere keren laten zien, en vele gezichten zijn daardoor verbrand. Daarom is het slim om dit zonnescherm in je tuin te installeren. Liever wat te optimistisch ten opzichte van de weersverwachting, dan met een neus die aan het vervellen is op kantoor te moeten zitten.

Aldi
Zonnescherm (Bron: Lidl)

14,99 euro

Kledingstomer

Overleven jouw hemden de (deels) warme zomerdagen niet? En sta jij zelfs in de koude Aldi en Lidl nog te zweten bij de kassa? Dan is een kledingstomer ideaal voor opfrissen van je kleding. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om je kleding te ontkreuken. Het apparaat is binnen 60 seconden klaar voor gebruik en klaart de klus snel. Het design is niet geweldig, maar dankzij de wieltjes heb je hem ook binnen 60 seconden weer achter je gordijn of in je kast gerold.

Aldi
Kledingstomer (Bron: Lidl)

59,99 euro

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 34
Sluiten