Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 2 jun 2020

Top 10 gadgets uit de Aldi, Kruidvat, en Action folder: week 23

#1 Aldi aanbiedingen week 23 2020

Aldi deal: Schaduwdoek met ledverlichting

Aldi helpt je deze week een knus plekje te maken van je terras, tuin of balkon. Deze UV-bestendige doek werkt overdag als zonwering en heeft je ‘s avonds een fonkelende sterrenhemel. Dat mag ook wel, want als je ‘s avonds onder dit doek kruipt dan zie je de echte sterren dus niet meer. De ledlampjes hebben drie verschillende lichteffecten en werken op een zonnepaneel of adapter.

schaduwdoek met ledverlichting Aldi
Schaduwdoek met ledverlichting (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Aldi deal: 20 V grastrimmer

Wildgroei in je tuin? Deze grastrimmer brengt alles weer binnen de perken. Hij heeft een snijsysteem van nylon messen en trimt moeiteloos draadloos. Dankzij de handige plantenbeschermbeugel snij je niet per ongeluk een mooi rozenperkje een kopje kleiner. Behalve als je echt belachelijk onhandig bent natuurlijk. Al kun je deze grastrimmer dan misschien überhaupt beter laten liggen.

20 V grastrimmer Aldi
20 V grastrimmer (Afbeelding: Aldi)

27,99 euro

Aldi deal: Intex familiezwembad

Aldi verkocht eerder al een opblaasbare jacuzzi met ruimte voor 4 personen. Alleen was het onmogelijk om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten in dat bad. Dit familiezwembad met een diameter van 366 centimeter is echter groot genoeg voor het hele gezin. Hij wordt geleverd met een filterpomp en een afdekzeil zodat je er de hele zomer in kunt dobberen.

intex familiezwembad Aldi
Intex familiezwembad (Afbeelding: Aldi)

99,99 euro

Aldi deal: Accu-handstofzuiger MD 17560

Je mag weer met mondjesmaat bezoek ontvangen. Feest! Dat betekent echter ook dat je weer aan de schoonmaak moet. We weten niet of deze accu-handstofzuiger alle kruimels van de afgelopen maanden kan opzuigen, maar je moet ergens beginnen. Hij heeft een vermogen van maximaal 45 Watt en een stofreservoir van 400 ml.

accu handstofzuiger Aldi
Accu handstofzuiger (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 10 gadgets uit de Aldi, Kruidvat, en Action folder: week 23
Sluiten