Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 2

#1 Aldi aanbiedingen week 2 2021

TENS spierstimulator

Aldi verkoopt in week 2 een opmerkelijke gadget voor wie zijn sportieve goede voornemens serieus neemt maar zichzelf liever niet in het zweet werkt: een TENS-, EMS- en massagetoestel. Oké, dit apparaat belooft je geen sixpack te geven zonder daar iets voor te hoeven doen. Hij stimuleert wel verschillende spiergroepen en geeft een massage.

TENS spierstimulator Aldi
TENS spierstimulator (Afbeelding: Aldi)

24,99 euro

Medion fitnesstracker

Deze week kun je bij Aldi terecht voor een goedkope fitnesstracker. De tracker heeft geen Bluetooth maar wel een aantal handige functies voor wie toch niet al zijn fitnessgegevens hoeft te bewaren in een app. De tracker heeft een stappenteller, berekent het calorieverbruik, heeft een slaapmonitor met wekfunctie (wat gegarandeerd een bloedirritant wekgeluid is), en is spatwaterdicht.

fitness tracker Aldi
Fitness tracker (Afbeelding: Aldi)

29,99 euro

Oplaadbare tondeuse

Dit is Aldi’s professionele accutondeuse met 1 uitdunningsopszetstuk en 6 kam-opzetstukken. Deze tondeuse creëert alleen niet altijd een professioneel resultaat; die heb je namelijk zelf in de hand. En als jij geen pro bent… Dan kun je die 20 euro misschien beter uitgeven aan een barbier.

tondeuse Aldi
Oplaadbare tondeuse (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Reageer op artikel:
Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 2
Sluiten