Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 2

#2 Lidl aanbiedingen week 2 2021

Lidl deal: Koffiezetapparaat

Lidl verkoopt deze week drie keukenapparaten voor de koffieliefhebber: een espressomachine, een automatische melkopschuimer en dit koffiezetapparaat. Dit digitale koffiezetapparaat is onze favoriet vanwege de 24-uurs timer. Stel de timer in zodat je wanneer je wakker wordt direct naar de keuken kunt schuifelen om je hoognodige verse kop koffie te pakken.

koffiezetapparaat Lidl
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Lidl deal: Sensor Zeepdispenser

Over hoognodig gesproken: persoonlijke hygiëne is belangrijker dan ooit. Al is het te hopen dat persoonlijke hygiëne altijd een prioriteit van je is geweest, maar in deze tijden kunnen je handen niet schoon genoeg zijn. Een zeepdispenser met sensor is een handige gadget voor dat beetje extra hygiëne.

zeepdispenser Lidl
Automatische zeepdispenser (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Elektrische flos reiniger

Flossen kost maar een minuut of twee werk en toch wagen de meesten van ons er niet aan. Wie liever lui en moe is dan een schoon gebit heeft kan daarom bij Lidl terecht voor deze flos reiniger. Of dit apparaat daadwerkelijk sneller is dan wanneer je er een tandenstoker of stuk flosdraad bij pakt betwijfelen we, maar als het jou helpt iets beter voor je gebit te zorgen dan is dat voldoende.

Nevadent flos reiniger Lidl
Nevadent Flos reiniger (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Accu-schroefboormachine 12V

Deze week kun je bij Lidl terecht voor allerlei gereedschap. Let wel op: niet al het gereedschap wordt geleverd met accu. Deze accu-schroefboormachine wel dus daar kun je direct mee aan de slag. Tenminste, nadat je de accu hebt opgeladen.

accu schroefboormachine Lidl
Accu-schroefboormachine (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Reageer op artikel:
Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 2
Sluiten