Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Kruidvat folder: week 2

#2 Lidl aanbiedingen week 2 2020

Lidl deal: Silvercrest elektrische oliepers

Gebruik jij nog olijfolie om mee te koken? Dat kan echt niet meer he. Tegenwoordig kook je op zijn minst met sesamolie, pinda-olie of raapzaadolie. Om er maar een paar te noemen. Daarvoor kun je naar de biologische winkel rennen om het in een potje te kopen. Dat kan ja. Maar wil je het echt volgens het boekje doen dan maak je het uiteraard zelf. Dat kost één keer een beetje van je tijd, waarna je er een lange tijd van kunt genieten. Afhankelijk van hoe rijkelijk je het over je quinoa salade gooit natuurlijk.

Lidl oliepers
Elektrische oliepers (Bron: Lidl)

189,00 Euro

Lidl deal: Zeep-dispenser met sensor

Laat jij je voor de inrichting van je badkamer graag inspireren door de toiletten op een vliegveld? Dan mag deze zeep-dispenser met sensor niet ontbreken. Die pompt snel en contactloos schuimende zeep op je handen. Dit voorkomt dat je met je smerige vingertjes de zeeppomp bevuilt.

zeep-dispenser met sensor Lidl
Zeep-dispenser met sensor (Bron: Lidl)

12,99 Euro

Lidl deal: Silvercrest luidspreker voor de badkamer

Niet iedereen kan goed zingen, maar wel iedereen kan goed zingen in de douche. Dit is een van de weinige plekken waar je echt compleet ongegeneerd los kunt gaan. Wie geen waterdichte smartphone heeft kan die maar beter niet als speaker gebruiken. Gebruik in plaats daarvan deze Bluetooth-badkamerspeaker. Hij is spatwaterdicht en met een zuignap aan je muur of badrand te bevestigen.

Silvercrest douche speaker Lidl
Badkamer speaker (Bron: Lidl)

9,99 Euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Kruidvat folder: week 2
Sluiten