Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Kruidvat folder: week 2

#3 Action aanbiedingen week 2 2020

Keukenweegschaal en kookwekker

Koken kan benaderd worden als een soort scheikunde. Wie precies de juiste formule volgt krijgt het gewenste resultaat. Een keukenweegschaal en kookwekker zij daarvoor geen overbodige luxe. Al loont het soms ook zeker om je eigen experiment uit te voeren.

Keukenweegschaal en kookwekker Action
Keukenweegschaal en kookwekker (Bron: Action)

6,98 Euro

Bestmatic stofzuiger

Je kunt een klein fortuin uitgeven aan een bizar futuristische Dyson-stofzuiger met alle functies en borstelkoppen die je kunt bedenken. Maar uiteindelijk komt het toch neer op de schoonmaakkunsten van de persoon die hem gebruikt. Daarom kan het maar zo zijn dat jij net zo goed af bent met deze simpele stofzuiger van de Action.

Bestmatic stofzuiger Action
Bestmatic stofzuiger (Bron: Action)

39,95 Euro

Lichaamsanalyse-weegschaal

Menigeen probeert de weegschaal te slim af te zijn. Maar zo makkelijk hou je deze slimme weegschaal niet voor de gek. Download de bijbehorende app op je smartphone en maak verbinding met de gadget. Hij meet je gewicht, BMI, vetpercentage, siermassa, botmassa en vochtgehalte. En die data kun je dus allemaal teruglezen in de app. Precies, probeer je botmassa maar eens te faken. Dat gaat je niet lukken dachten we zo.

Lichaamsanalyse weegschaal Action
Lichaamsanalyse-weegschaal (Bron: Action)

7,95 Euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Kruidvat folder: week 2
Sluiten