Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 27

#1 Aldi aanbiedingen week 27 2020

Snorkelmasker

Een zonvakantie lijkt misschien nog wat ver weg, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kun je prima alvast een snorkelmasker in huis halen en daar in bad mee oefenen. Dit masker heeft een afneembare houder voor de bevestiging van een actiecamera en een groot kijkvenster voor panoramisch zicht.

snorkelmasker Aldi
Snorkelmasker (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Vrieskast MD 37421

Het beste vloeibare eten en bevroren drinken tijdens warme zomerdagen is ijs. Je kunt iedere dag naar de ijssalon op de hoek gaan en aan het einde van de zomer je complete loon hebben gespendeerd aan banaan- en caramelijs. Dat kun je doen. Je kunt ook eenmalig 150 euro uitgeven aan een ijskast en die volstoppen met bakken schepijs en waterijs. Dat is goedkoper en bespaart je een ritje naar de ijsboer op de hoek van de straat.

Vrieskast Aldi
Vrieskast (Afbeelding: Aldi)

149,00 euro

Tablet Lifetab P10710

Aldi verkoopt deze week een 10-inch tablet met Full HD display. Het gadget heeft een Qualcomm Snapdragon 439 processor en een 64 GB intern geheugen. Het is geen werkpaard waarop je dagen lang al je thuiswerk uitvoert, maar het is wel een lekker scherm om onderuitgezakt op de bank een film op te kijken.

Lifetab tablet Aldi
Lifetab tablet (Afbeelding: Aldi)

199,00 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 27
Sluiten