Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 27

#2 Lidl aanbiedingen week 27 2020

Lidl deal: Silvercrest tafelvaatwasser

Lidl verkoopt deze week een mini-vaatwasser. Hij heeft ruimte voor 6 couverts. Als je geen tijd hebt 6 borden en 6 glazen met de hand af te wassen kun je ook wat aan je planning doen. Kun je geen gaatje vinden voor deze niet zo tijdsintensieve klus? Dan is Lidl de uitkomst met dit handige apparaat. Hij heeft 6 verschillende reinigingsprogramma’s en een A+ energielabel.

Lidl tafelvaatwasser Silvercrest
Silvercrest tafelvaatwasser (Afbeelding: Lidl)

199,00 euro

Lidl deal: Livarno Lux LED-tafellamp met klok

Lekker, Lidl! Dit is een multifunctionele gadget zoals we van de Duitse supermarktketen gewend zijn. Deze LED-tafellamp geeft licht, maar heeft een een display met daarop de tijd, een kalender, temperatuurweergave, en een wekker- en timerfunctie.

tafellamp klok Lidl
Tafellamp met klok (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: LED-bureaulamp met afneembare ventilator

Bij Lidl vind je deze week nog een multifunctionele bureaulamp. Dit exemplaar laat niet de tijd en temperatuur zien, maar houdt je wel koel. Tenminste, dat doet de afneembare mini ventilator die er op staat. De ventilator heeft een timer voor automatisch uitschakelen. Zo loop je in ieder geval niet per ongeluk verkoudheid op.

bureaulamp Lidl ventilator
Bureaulamp met ventilator (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Silvercrest Powerbank 5000 mAh

Deze 5000 mAh powerbank is geschikt voor het opladen van smartphones, tablets, camera’s en meer. De Smart Fast Charge optimaliseert de laadtijd door de maximaal beschikbare stroom te gebruiken. Hoe snel het apparaat zelf is opgeladen? In drie uur.

Silvercrest powerbank 5000 mah Lidl
Silvercrest powerbank 5000 mAh (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 27
Sluiten