Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 3

#1 Aldi aanbiedingen week 3 2020

Wekker met draadloos laadstation

Je smartphone gebruiken als wekker is misschien gemakkelijk, maar niet geweldig. Dat betekent namelijk vaak dat je opstaat en naar bed gaat met je toestel in je hand. Kun je het nog niet aan om hem buiten je slaapkamer te laten als je gaat slapen? Dan is deze wekker met draadloze oplader een goede middenweg. Hij is voorzien van een QI-oplaadfunctie en heeft onder andere een dimbaar nachtlampje.

Wekker draadloos laadstation Aldi
Wekker met draadloos laadstation (Bron: Aldi)

27,99 Euro

Radiografische projectieklok

Deze radiografische projectieklok zijn twee klokken in 1. Ze geven alleen wel dezelfde tijd weer, dus je kunt je helaas niet uitleven met een soort wereldklok op je muur. Enfin. De klok is voorzien van een welalarm, temperatuuraanduiding en heeft een automatische tijdsinstelling.

Radiografische projectieklok Aldi
Radiografische projectieklok (Bron: Aldi)

12,99 Euro

Bluetooth speaker

Het design van deze speaker doet je wellicht denken aan de speaker van een bekend merk. Of hij ook vergelijkbare geluidskwaliteit heeft kan haast niet voor dit geld. Maar je zal hier ook zeker een leuke gadget aan hebben. Hij is te verbinden met je smartphone of tablet via Bluetooth v5.0 en heeft een bereik van 10 meter. De ingebouwde accu van 2000 mAh is goed voor 8 uur luisterplezier.

Bluetooth speaker Aldi
Bluetooth speaker (Bron: Aldi)

29,99 Euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 3
Sluiten