Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 13 jan 2020

Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 3

#3 Action aanbiedingen week 3 2020

Battletron game-muis

Bij de Action koop je deze week een game-muis voor nog geen tien euro. Verwacht geen premium kwaliteit, maar eerder een leuk hebbeding voor de beginnende gamer. De muis heeft lichteffecten in zeven verschillende kleuren en is voorzien van acht knoppen. We kunnen je niet verzekeren dat je geen muisarm krijgt van deze gadget, maar voor dit geld is hij wellicht het proberen waard.

Gamemuis Action
Game-muis (Bron: Action)

6,95 Euro

Lab31 AirPods beschermhoes

Dit hoesje gemaakt van siliconen is bedoeld om je kostbare AirPods te beschermen. Handig voor wie het originele AirPods-hoesje kwijt is geraakt of die te waardevol vindt om mee op pad te nemen. Je bevestigt hem gemakkelijk aan je tas of kleding met de karabijnhaak. Misschien is het handig om het hoesje wel aan de binnenkant van je tas te hangen. Een gratis anti-diefstal-tip van ons voor jou.

AirPods beschermhoes Action
AirPods beschermhoes (Bron: Action)

1,29 Euro

Muts met bewegende oren

We excuseren ons alvast voor deze muts, want hij ziet er belachelijk uit. Maar gezien de bewegende oren konden we hem niet aan ons voorbij laten gaan. Beschikbaar in verschillende varianten. Welke dieren het moeten voorstellen is ook een vraag voor ons, aangezien het eerder Pokémon lijken dan echte levende wezens.

Muts bewegende oren Action
Muts met bewegende oren (Bron: Action)

4,69 Euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 3
Sluiten