Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 34

Lidl, Action, Aldi en Kruidvat verkopen iedere week opvallende gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het de moeite waard om de folders van deze winkels even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van deze vier winkels uit. Net als vorige week liggen er ook in week 34 weer een paar lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht.

Aldi Aanbiedingen week 34 2020

Wat heeft de Aldi te bieden in week 34 2020?

Koffiezetapparaat

We gingen van filterkoffie naar het Senseo-apparaat, naar Nespresso, naar de pistonmachine, en nu weer terug naar filterkoffie. Die is namelijk helemaal terug van weggeweest. Al is dit koffiezetapparaat waarschijnlijk nooit weggeweest uit de keuken van je grootouders. Aldi verkoopt deze week een handig koffiezetapparaat met een inhoud van 1.2 liter en een automatische uitschakelfunctie.

koffiezetapparaat Aldi
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Aldi)

34,99 euro

Elektrische reinigingsborstel

Deze elektrische reinigingsborstel is bedoeld voor het type mens dat ook een elektrische tandenborstel heeft. De elektrische borstel doet het poetswerk namelijk voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is de borstel aan te zetten en hem over de muur of wasbak bewegen.

elektrische reinigingsborstel Aldi
Elektrische reinigingsborstel (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Medion HD Smart-tv 32.5”

Aldi verkoopt deze week een smart-tv met een 31.5” scherm. Een groot scherm als dit is net wat prettiger voor het bingen van je favoriete serie. De tv heeft een Bluetooth-functie en wifi. Zo kun je draadloos video’s en muziek streamen vanaf je smartphone of vanaf een ander apparaat.

Medion HD smart-tv Aldi
Medion HD smart-tv (Afbeelding: Aldi)

199,00 euro

Lidl aanbiedingen week 34 2020

De Lidl komt deze week met de volgende aanbiedingen:

Lidl deal: Silvercrest robotstofzuiger

Eens in de zoveel weken verkoopt Lidl een robotstofzuiger. De timing is deze week perfect want wie heeft er nou zin om zichzelf in het zweet te werken tijdens het stofzuigen? Dit exemplaar van Silvercrest maakt 60 minuten lang schoon. Dat betekent dat jij 60 minuten wint om languit onder de parasol een boek te liggen lezen.

robotstofzuiger Lidl
Silvercrest robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

179,00 euro

Lidl deal: Sigma draadloze fietscomputer sport 1200

We kennen allemaal wel zo iemand die recreatief fietst maar wel iedere meter moet tracken en ieder persoonlijk record moet delen. Ben jij zo iemand? Dat is niet erg hoor. Ieder zo zijn gebrek laten we maar zeggen. Race in dit geval maar snel naar Lidl voor deze handige kleine fietscomputer. Het is geen ultra slimme gadget maar hij heeft wel veel functies die al je prestaties vastleggen. Gewoon voor de leuk natuurlijk. Het is immers geen wedstrijd, toch?

Lidl draadloze fietscomputer Sigma
Sigma draadloze fietscomputer (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Elektrische bladzuiger-/blazer

De eerste bomen beginnen hier en daar al tekenen van herfst te vertonen. Waar de een geen probleem heeft met een paar herfstbladeren in zijn tuin, wordt de ander al zenuwachtig bij de gedachte aan een enkel blad op zijn perfecte gazon. Voor deze laatste heeft Lidl deze week een elektrische bladzuiger-/bladblazer in de aanbieding. Dankzij het vermogen van 3000 Watt en de handzame softgrip vangt hij ieder dwarrelend blad op nog voordat hij de grond raakt.

Lidl bladzuiger
Parkside elektrische bladzuiger-/blazer (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Action aanbiedingen week 34 2020

Wat heeft de Action te bieden deze week?

Pulsar led-speaker

Action noemt deze Bluetooth speaker een ‘technisch hoogstandje’. Waarom? Waarschijnlijk omdat de speaker kleurveranderende ledverlichting heeft. Cool. Daarnaast heeft hij een vermogen van 10 Watt en kun je er ook handsfree mee bellen. Zijn dit functies waar je nog nooit eerder van hebt gehoord? Dan is dit voor jou waarschijnlijk inderdaad een technisch hoogstandje. Wij noemen het liever een betaalbare Bluetooth speaker met gezellige feestlichtjes.

pulsar bluetooth speaker Action
Pulsar Bluetooth speaker (Afbeelding: Action)

19,95 euro

Pulsar draadloze sport-oordopjes

Draadloze oordopjes zijn handig tijdens het sporten. Met de juiste playlist op kun je lekker gefocust je ding doen en hoef je met niemand te praten. Al raden we af Bluetooth oordopjes in je oren te hangen als je een teamsport doet (gouden tip, doe er je voordeel mee). Deze goedkope draadloze sport-oordopjes worden geleverd inclusief oplaadcase en kunnen 16 uur lang draadloos muziek afspelen.

Pulsar draadloze sport-oordopjes
Draadloze sport-oordopjes (Afbeelding: Action)

12,45 euro

Re-load combi-kabel

Het is altijd handig wat extra oplaadkabels in huis te hebben. We weten namelijk allemaal hoe makkelijk het is een kabel kwijt te raken of ergens te vergeten. Deze combi-kabel heeft een micro-USB en USB-C ingang. Als je deze kabel kwijtraakt dan raak je dus eigenlijk twee kabels kwijt. Dat klinkt niet zo handig, maar misschien is het een gewoon een idee om zuinig met je spullen om te gaan zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je hem kwijt raakt.

Re-load combi-kabel Action
Combi-kabel (Afbeelding: Action)

2,95 euro

Kruidvat aanbiedingen week 34 2020

In week 34 biedt Kruidvat de volgende aanbiedingen:

Philips staafmixer

Een staafmixer is een echte must-have voor in de keuken. Je maakt er in een handomdraai sauzen, soepen, dips en andere gerechten mee. Deze staafmixer van 650 Watt is simpel maar ongetwijfeld een van de beste twintig euro’s die je ooit zult besteden. Ok√©, dat is misschien wat overdreven, maar het is zeker een handig keukenhulpje.

Philips staafmixer Kruidvat
Philips R2531/00 staafmixer (Afbeelding: Kruidvat)

19,99 euro

König papierversnipperaar

Heeft Banksy je ge√Įnspireerd een schilderij te versnipperen? Of ga je eindelijk die papieren bankafschriften uit 2001 weggooien? Dan kun je terecht bij Kruidvat voor een papierversnipperaar.

papierversnipperaar Kruidvat
König papierversnipperaar (Afbeelding: Kruidvat)

14,99 euro

Nescafé Dolce Gusto Piccolo koffiezetapparaat voor cups

Dit Nescaf√© Dolce Gusto Piccolo apparaat zet niet alleen piccolo’s. Zoals op de foto te zien is zet hij ook monsterlijke koffie’s met verschillende laagjes. Tenminste, als je zelf melk kunt opschuimen want uit dit apparaat komt alleen een paar milliliter espresso.

nescafé dolce gusto Kruidvat
Nescafé Dolce Gusto Piccolo (Afbeelding: Kruidvat)

39,99 euro

Meer van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

Net als deze week lagen er ook vorige week een een groot aantal gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze gadgets op AliExpress trouwens.

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 34
Sluiten