Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 4

#1 Aldi aanbiedingen week 4 2020

Tint Smart Light ledstrip

Deze ledstrip heeft maar liefst 16 miljoen kleuren. Dat komt doordat ze vloeiend in elkaar overlopen. Je kunt ze dus niet letterlijk tellen (mocht je daar überhaupt tijd en zin in hebben). De strip is inkortbaar, buigbaar en zelfklevend. Daarnaast is hij te koppelen aan je Smart Switch of Smart Home System. Een leuke extra: hij werkt ook met Amazon’s spraakassistent Alexa.

Smart LED strip Aldi
Tint smart light ledstrip (Bron: Aldi)

39,99 Euro

HP Smart Tank Wireless 455

Zowel de Kruidvat als de Aldi verkopen deze week een printer. De een net wat geavanceerder dan de ander. Dat is ook aan de prijs te zien. Het exemplaar van de Aldi werkt draadloos zodat je mobiel kunt printen. Hij is snel te installeren en heeft ook een kopieer- en scanfunctie. Geen zin te investeren in een printer? Check dan het canon-exemplaar van de Kruidvat.

HP printer Aldi
HP Smart Tank Wireless 455 printer (Bron: Aldi)

179,00 Euro

Rijstkoker

De perfecte rijst koken is een hele kunst. Het begint bij de juiste hoeveelheid rijst. Daar kan al veel mis gaan, heeft ervaring ons geleerd. Wie de kunst van het rijst koken niet wil leren kan simpelweg een rijstkoker aanschaffen. Deze rijstkoker heeft een inhoud van 1 liter, heeft een stoomopzetstuk en warmhoudfunctie. Hij wordt geleverd inclusief maatbeker en opscheplepel.

Rijstkoker Aldi
Rijstkoker (Bron: Aldi)

15,99 Euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 4
Sluiten