Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 4

#2 Lidl aanbiedingen week 4 2020

Lidl deal: Nevadent Elektrische tandenborstel

Tanden poetsen kost je slechts een paar minuten van je dag. Toch is het de moeite waard om te investeren in die paar minuten. Je tanden moeten immers je hele leven mee gaan. Aan deze geavanceerde elektrische tandenborstel vertrouwen wij ons gebit wel toe. Hij heeft een geïntegreerde minutentimer, een display met tandenpoetsassistentfunctie, en zes verschillende standen.

elektrische tandenborstel Lidl
Nevadent elektrische tandenborstel (Afbeelding: Lidl)

39,99 Euro

Lidl deal: Silvercrest gezichtssauna

Een gezichtsstomer is niet alleen heerlijk relaxed, maar ook goed voor je gezicht. Het opent de poriën en is daarmee een gemakkelijke gezichtsverzorging. Ook top voor wie geen budget (en ruimte) heeft om een complete sauna in huis te installeren. Doe je ogen dicht en waan je alsnog in een turks stoombad. Same same lijkt ons zo.

Lidl gezichtssauna
Gezichtssauna (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Lidl deal: Keukenradio

Geen Spotify, Netflix of YouTube tijdens het koken. Nee, Lidl gaat voor old school met een FM-radio met PPL-stereo-ontvangst. Handig voor wie mindful wil koken zonder afleiding van zijn smartphone, maar wel naar hitjes wil luisteren. Al moet je dan wel genoegen nemen met de acht minuten lang durende reclameblokken ieder halfuur. Wat een keukenradio anders maakt dan een normale radio? Wellicht is dat de montageplaat zodat je hem aan of op een van je keukenkastjes kunt bevestigen.

Lidl keukenradio Silvercrest
Silvercrest keukenradio (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Lidl deal: Silvercrest heteluchtfriteuse

De Lidl verkoopt deze week een airfryer waarmee je gezonde(re) frietjes kunt bakken. Frituren zonder frituurvet is niet alleen minder vet, maar stinkt ook minder. Wat dus eigenlijk juist best vet is! Enfin. Je kunt de heteluchtfriteuse ook gebruiken om mee te grillen, roosteren en bakken. Hij heeft een LED display en verschillende vooringestelde programma’s.

Lidl heteluchtfriteuse Silvercrest
Silvercrest heteluchtfriteuse (Bron: Lidl)

49,99 Euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 4
Sluiten