Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 4

#4 Kruidvat aanbiedingen week 4 2020

Watshome poffertjesmaker

Serieus, wat wil je dat we vertellen over poffertjes. Ze zijn goddelijk en laten je complete huis ruiken naar het pannenkoekenhuis waar je als kind altijd naartoe ging. Op de bakplaat is ruimte voor 15 poffertjes. Niet genoeg? Dan kun je altijd een tweede (en derde) ronde inzetten.

Watshome pooffertjesmaker Kruidvat
Poffertjesmaker (Bron: Kruidvat)

11,99 Euro

Canon Pixma All-in-one printer

Printers zijn ondingen. Precies wanneer je hem nodig hebt werkt hij niet, vertoont hij een vage foutmelding, of is de printerinkt op. Maar toch heb je er zo nu en dan een nodig. Wie niet te diep wil investeren in een printer, is bij de Kruidvat aan het juiste adres. Deze printer van Canon maakt scherpe afdrukken en is betrouwbaar. Voor zover dat mogelijk is met deze apparaten natuurlijk.

Canon printer Kruidvat
Canon Pixma printer (Bron: Kruidvat)

37,99 Euro

Medisana nekmassagekussen

Vandaag is het ”blue monday”. Dat betekent dat sommige mensen zich vandaag even nét wat minder voelen. Maar relax, morgen is het gewoon dinsdag. Is dat te makkelijk gezegd voor je en heb je wel degelijk last van de meest depressieve maandag van het jaar? Ga er dan even goed voor zitten met dit fijne nekmassagekussen van de Kruidvat.

nekmassage kruidvat
Nekmassagekussen (Bron: Kruidvat)

12,99 Euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 4
Sluiten